KIA Motors: Slovakerne producerer mange motorer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slovakerne producerer mange motorer

Motor nummer 1 million produceret hos KIA Motors i Slovakiet
Kia
13/05-2011 kl. 13:15

• KIAs populære 1,4-liters benzinmotor når en milepæl i antallet af producerede enheder
• KIA Motors i Slovakiet producerer over 1.350 motorer om dagen
• Der er investeret over 100 millioner euro i en udvidelse af fabrikken til produktion af motorer
KIA Motors fabrik i Zilina i Slovakiet har i dag med produktionen af motor nummer 1 million nået en vigtig milepæl. Der produceres i øjeblikket over 1.350 motorer om dagen på fabrikken, hvor der arbejdes i treholdsskift.

Den motor, der nåede milepælen, er en 1,4-liters benzinmotor, som senere vil blive monteret i en KIA cee'd eller en KIA Venga. Denne effektive motor er en af de mest populære motorer i koncernens historie.

“Vi har produceret 1 million motorer på under 5 år, siden masseproduktionen blev påbegyndt. Det er en stor bedrift, som er et udtryk for vores dedikerede medarbejderes vedvarende, gode arbejdsindsats”, udtalte Myung-Chul Chung, som er President og CEO hos KIA Motors Slovakia.

Benzinmotorer har udgjort 60 % af den samlede produktion, siden fabrikken i Zilina blev åbnet i 2006. Produktionen er på nuværende tidspunkt oppe på 300.000 motorer om året, men det vil blive øget markant til 450.000 motorer årligt, når den maksimale produktionskapacitet er nået i anden halvdel af 2011 på den nyligt udvidede fabrik.

Udvidelsesprojektet, som begyndte i april 2010 og blev afsluttet i april 2011, er resultatet af en investering på 100 millioner euro, som KIA Motors i Slovakiet har foretaget. Udvidelsen af produktionskapaciteten på motorfabrikken har også skabt over 200 nye arbejdspladser.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start