SKODA - SKODA starter 2014 med Åbent Hus
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

SKODA starter 2014 med Åbent Hus

Og introduktion af to nye biler
SKODA
21/12-2013 kl. 12:00

SKODA starter 2014 med en stor Åbent Hus event, som kaldes for Masser-af-plads-dage. Som noget helt nyt vælger SKODA at holde Åbent Hus i en hel uge 5. -12. januar, samtidig med at den nye Rapid Spaceback og den nye Yeti introduceres, og hvor man kan vinde en Rapid Spaceback. SKODA slår et slag for SKODA All Inclusive aftalen, der samler de fleste omkostninger til bilkøbet i en månedlig ydelse.

Fokus i årets første uge bliver naturligvis SKODAs karakteristiske rummelighed. Samtlige biler i mærkets modelprogram, lige fra den mindste og storsælgende Citigo til den store Superb med plads i ministerklasse, er kendt for deres uovertrufne rummelighed. Årets Bil 2014 SKODA Octavia kan selvfølgelig også opleves, og en af juryens begrundelser for tildeling af den fornemme pris var netop rummeligheden og pladsforholdene i bilen.

SKODA introducerer straks fra årets start to nye modeller. Rapid Spaceback er en stationcar lignende variant af Rapid hatchback, der appellerer til familien med mindre børn, der har behov for plads til den aktive fritid. Spaceback er især kendetegnet ved det helt nye design, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Spaceback fås med en lang række forskellige motorer og forskelligt udstyr, der matcher langt de fleste behov.

I løbet af Masser-af-plads-dagene kan man være så heldig at vinde den nye Rapid Spaceback til en værdi af kr. 183.000. Fort at deltage i konkurrencen skal man besøge en SKODA-forhandler og prøvekøre en hvilken som helst SKODA samt svare på et par spørgsmål.

SKODA benytter samtidig Masser-af-plads-dagene til at introducere den nye Yeti. SKODAs SUV kan nu fås i to forskellige modeller – en City variant og en Outdoor variant. Yeti er bilen, der henvender sig til den livsstilsbevidste familie, der sætter pris på de mange indretningsmuligheder samt nem og ubesværet ind- og udstigning. Yeti er udstyret med et unikt bagsædesystem, der kan indrettes på over 20 forskellige måder. Yeti Outdoor er med sit mere rå udseende oplagt til familien, der søger udfordringer og oplevelser ud over det normale. Yeti Outdoor lægger op til aktiv og action prægede fritidsaktiviteter og kan fås med nyeste generation 4×4 Haldex kobling. Startprisen er kr. 239.000 for Yeti med 1.2 TSI motor med 105 hk og Active udstyr. Startprisen for Yeti Outdoor er kr. 249.000 med samme motor og udstyr.

SKODA var det første bilmærke i Danmark til at introducere All Inclusive, der samler de fleste omkostninger til bilkøbet i en månedlig ydelse, der omfatter finansiering, bilens kaskoforsikring og en landsdækkende service- og reparationsaftale. Mange af SKODAs modeller kan i dag fås med en All Inclusive aftale.

Har man behov for tryghed udover de 2 års fabriksgaranti, tilbyder SKODA-forhandlerne Tryghedsaftaler med 2 år eller 3 års løbetid. Eksempelvis kan man få ekstra tryghed til den nye Rapid Spaceback i 2 år og 100.000 km i alt regnet fra første registreringsdato til kr. 3.995.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start