Škoda Scala: Et nyt navn til en ny kompakt model
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Škoda Scala: Et nyt navn til en ny kompakt model

Škoda afslører nu navnet på mærkets nye kompakte model – Škoda Scala. Navnet kommer fra det latinske ord ”scala”, som betyder ”trappe” eller ”stige”, og symboliserer den udvikling, som Škoda tager i det kompakte segment. Modellen er samtidig den første som har graveret Škoda -navnet midt på bagklappen i stedet for Škoda -logoet. Den nye Škoda Scala har verdenspremiere i slutningen af året.
ŠKODA Danmark
16/10-2018 kl. 08:27

Bernhard Maier, som er bestyrelsesformand hos Skoda AUTO, forklarer: “Med den nye Skoda Scala tager vi hul på et nyt kapitel for Skoda i den kompakte klasse. Bilen er helt nyudviklet og sætter standarden i klassen, hvad angår teknologi, sikkerhed og design. Derfor er vi sikre på, at Scala har de bedste muligheder for at redefinere A-segmentet for Skoda.”

Med Scala præsenterer Skoda for første gang en serieproduceret bil med mærkets nye designsprog. Den har allerede vakt opsigt på Paris Motor Show i form af VISION RS. Med den nye model introducerer det traditionsrige tjekkiske mærke også masser af ny teknologi og tilbyder innovative features, der indtil nu kun har været tilbudt i højere segmenter. Derfor passer navnet Scala, som stammer fra det latinske, perfekt. Det betyder ”trappe” eller ”stige”og symboliserer den udvikling, som Skoda tager i det kompakte segment.

Desuden byder den nye Skoda Scala på en anden ny og umiskendelig feature: Den bliver den første europæiske serieproducerede model fra mærket, hvor navnet Skoda er indgraveret med bogstaver i stedet for logoet midt på bagklappen.

Den nye Skoda Scala har international verdenspremiere i slutningen af året.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start