Skoda Octavia Tivoli kampagnemodel, Eksklusivt indtræk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

SKODA introducerer Tivoli kampagnemodel

SKODA holder åbent hus 2. påskedag
Skoda
03/04-2012 kl. 15:15

SKODA er blevet sponsor i Tivoli og fejrer havens snarlige åbning med at holde Tivoli-dage 9. april og 15. april, hvor Octavia Tivoli introduceres fra 229.000 kr. med masser af ekstra udstyr uden merpris. Spar op til 30.000 kr. Vind en Tivoli-tur med alt betalt.

SKODA holder åbent hus 2. påskedag og den efterfølgende søndag, hvor foråret og den snarlige åbning af Tivoli fejres med introduktionen af den helt nye Octavia Tivoli. Octavia har i mange år været en af danskernes foretrukne familiebiler, der især er kendt for sin rummelighed, og nu kan den fås med masser af ekstra udstyr uden merpris i et begrænset antal.
Eksempelvis har Octavia Tivoli klimaanlæg, 16” alufælge, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, parkeringssensor for og bag, midterarmlæn med nedkølet opbevaringsrum, indstigningslys under sidespejlene samt et mere eksklusivt indtræk.
Og Octavia har som altid 4 års garanti. Har man brug for den helt store tryghed, kan man udvide dækningen yderligere ved at tilkøbe SKODA-forhandlernes Tryghedsaftale i yderligere 1 år.

Octavia Tivoli kan fås i et bredt motorprogram, der starter med den helt nye 1.2 TSI til 229.000 kr. Har du brug for ekstra kræfter under motorhjelmen, kan du få 1.4 TSI versionen til 249.000 kr., som til og med er en GreenTec model, der kører ekstra langt på literen. Er du mere til diesel, kan Octavia Tivoli fås med både 1.6 TDI og 2.0 TDI turbodiesel motor. 1.6 TDI koster 264.000 kr., og 2.0 TDI får du for 294.000 kr.

For 15.000 kr. yderligere fås SKODAs rummelige Combi version, og til alle Octavia Tivoli kan man få DSG gear til 30.000 kr. ekstra.

Hvis du endnu ikke har fået stillet sulten efter udstyr og vil bruge 19.995 kr. mere, har SKODA også en Tivoli Plus pakke med yderligere udstyr. Pakken indeholder el-førersæde med hukommelse, stof-læder indtræk, el-indfældbare sidespejle med hukommelse, tågelygter med drejelys, opvarmede sprinklerdyser ved forruden, regnsensor, nedblændende bakspejl samt sidespejl i førerside samt opbevaringsboks under passagersædet. Besparelsen er næsten 17.000 kr., men så har du også stort set alt det udstyr, du kan opdrive til Octavia.

SKODA sætter også en Tivoli-tur for hele familien med alt betalt samt andre præmier i form af guld- og årskort til Tivoli på højkant i en konkurrence, hvis man besøger en af SKODA-forhandlerne i kampagneperioden og deltager i påskespøgen.

SKODA Octavia er en af Danmarks mest populære familiebiler, der især henvender sig til familier med behov for en rummelig og driftssikker bil. Der kører næsten 36.000 SKODA Octavia på danske veje. SKODA Octavia fås også i en GreenLine version, der kører op til 26,3 km/l og udleder 99 g/km CO2.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start