Škoda holder Åbent Hus - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Škoda holder Åbent Hus

Škoda holder Åbent Hus i weekenden 11. – 12. september
Škoda Danmark
08/09-2010 kl. 09:00

Škoda holder Åbent Hus i weekenden 11. – 12. september, hvor Škoda Superb Combi er i fokus. I Åbent Hus weekenden kan man købe en business-pakke med 10.000 kr. afslag i prisen, og endvidere er der et Bluetooth mobiltelefon system til de første 100 Superb-kunder.

Her i efteråret er der ekstra fokus på netop Superb-klassen, da mange firmabilskunder er i markedet for at kigge på ny bil, og netop Škoda Superb Combi er et oplagt valg som firmabil, idet bilen er en af de biler i klassen, der tilbyder de bedste pladsforhold både i kabinen og i bagagerummet. Bagsæde pladsen er i særdeleshed meget rummelig og af minister størrelse. Superb Combi opnåede de maksimale 5 stjerne i EuroNCAP kollisions testen og tilbyder både fører og passagerer fremragende sikkerhed. Komfortniveauet i Superb er generelt særdeles højt, men ønsker man endnu mere udstyr er, en af flere business-pakker til en særdeles favorabel pris en oplagt mulighed.

Der kan vælges mellem 3 forskellige business-pakker afhængig af bilens udstyrsniveau. Eksempelvis indgår det eksklusive Bolero audiosystem, der har en indbygget 6 CD veksler og farve touch skærm, i alle 3 pakker.

Comfort business-pakken indeholder: Automatisk klima anlæg med 2 zoner, Bolero audiosystem, regnsensor, opvarmede sprinklerdyser ved forruden og MaxiDOT-informationscenter.

Ambition business-pakken indeholder: Bolero audiosystem, soundsystem med 10 højttalere, multifunktionsrat med styring af radio, og opvarmede sprinklerdyser ved forruden og parkeringssensor bag.

Elegance business-pakken indeholder: Bolero audiosystem, soundsystem med 10 højttalere, multifunktionsrat med styring af radio, opvarmede sprinklerdyser ved forruden samt parkeringssensor for og bag.

Er man hurtigt ude til Åbent Hus, kan man være heldig at sikre sig et Fiscon Bluetooth mobiltelefon system, da Škoda på landsbasis forærer 100 systemer til de første 100 Superb-kunder. Bluetooth mobiltelefon systemet, der er meget avanceret med en lang række spændende integrerede funktioner, har en værdi af 5.195 kr.

Startprisen på Škoda Superb er 299.000 kr. for Superb TwinDoor med den variable bagklap og 1.4 TSI motor med 125 hk og Comfort-udstyr. Ønskes stationcar-modellen, er merprisen kun 20.000 kr. Det er værd at bemærke, at Combi-prisen er inklusive tagræling, der normalt er ekstraudstyr i firmabil klassen.

Udover Superb udgøres Škodas modelprogram af Octavia og Fabia, som begge i mange år har været blandt danskernes foretrukne familie biler samt den fleksible og funktionelle MPV Roomster – bilen med det nytænkende design. Den nye SUV Yeti er Škodas tilbud til den aktive familie. Både Fabia og Octavia har været årets bil i Danmark.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start