Bo i en container? - Camping er også studiebolig
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Skal dit barn bo i en container?

I disse dage er der tusindvis af unge over hele Danmark der starter på deres drømmestudie. Desværre er det ikke altid lige nemt at finde en egnet studiebolig
Campingbranchen
03/09-2013 kl. 08:15

Boligmangel blandt studerende er et stort problem

Boligmanglen iblandt unge studerende er desværre et velkendt problem. Igennem årene har der været forskellige tiltag for at afhjælpe dette problem. Der har været tale om midlertidige løsninger som “Lån en sofa” eller det seneste tiltag i en af Danmarks storbyer er, at de unge mennesker skal bo i en container.

De færreste forældre ønsker at deres børn overnatter på fremmede menneskers sofaer eller sover i containere. Forældre vil gerne have at deres børn får en god start på deres selvstændige liv i nogle trygge og sunde rammer. Og løsningen på boligproblemet er faktisk tættere på en man umiddelbart kan forestille sig.

Desværre er alle ordentlige studielejligheder der er til at betale allerede revet væk. Ønsker man lidt komfort som god plads, privat toilet og bad, er mulighederne endnu færre. Men det er der faktisk en løsning på.

Tænk alternativt

Mange mennesker forbinder kun campinglivet med ferier og sommer og sol. Men en moderne campingvogn er faktisk egnet til meget mere end det. Moderne campingvogne er veludstyrede med alle de bekvemmeligheder man kender fra ens privatbolig. Der er velfungerende varmesystemer der kan varme vognen op på selv den koldeste vinterdag, koldt og varmt vand og gode bade og toiletfaciliteter. En campingvogn er indretter med både separat soveafdeling, bade- og toilet rum, køkken med både køleskab, gasblus og ovn, samt siddegruppe til enten afslapning eller arbejde som f.eks. lektier.

Med alle disse bekvemmeligheder kan dit barn få en velfungerende studielejlighed til en meget overkommelig pris og samtidig få en fleksibel lejlighed der kan flyttes hvis dit barn f.eks. skal til at studere i en anden by – eller endda i et andet land. Samtidigt kan studielejligheden bruges til ferier og andet.

Mulighederne er mange

En campingvogn fås i alle prislejer, så man kan tilpasse købet af ens barns studiebolig til familiens økonomi. De danske campingforhandlere har campingvogne fra langt under 100.000 kr. til luksuscampingvogne til mange hundrede tusinde kroner. Samtidigt har de danske campingforhandlere samarbejde med anerkendte finansieringsselskaber der tilbyder fordelagtig finansiering til lav rente.

Det vil hellere ikke være et problem at finde et egnet sted til campingvognen, da der er flere helårsåbne campingpladser tæt på alle Danmarks større og mindre byer.

Når dit barn er færdig med drømmestudiet, kan familien vælge at beholde campingvognen som feriebolig eller gæsteværelse, eller man kan vælge at sælge den igen og nedbringe udgiften til barnets studielejlighed yderligere.

De danske campingforhandlere er spredt ud over hele landet, så uanset hvor i landet dit barn skal studere er der en campingforhandler tæt på. Forhandlerne står altid klar med gode råd og er behjælpelige med at finde netop den campingvogn der passer dit jeres barns behov og til familiens økonomi.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start