SEAT Mii - Sætter prisen på Mii ned med 5.000 kroner
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

SEAT sætter prisen på Mii ned med 5.000 kroner

Først 4 års garanti, så billig forsikring og nu
SEAT
19/05-2014 kl. 12:45

Danske bilkøbere har det seneste par år kastet sig over minibilerne i en grad, som er kommet bag på de fleste. Nu sænker SEAT i Danmark så prisen på den mindste af de spanske tyskere med 5.000 kroner.

Danskerne har de sidste par år hamstret de populære minibiler, så forhandlerne næsten ikke har kunnet følge med. En af de mest populære er SEAT Mii, der bl.a. er kåret som den mest økonomiske af dem alle. Nu gør SEAT så den mindste spanske tysker endnu billigere.

-Der er hård konkurrence blandt småbilerne. Det skal selvfølgelig komme bilkøberne til gode. Derfor har vi løbende forbedret vores tilbud til Mii-kunderne. Med først en forlænget garantiperiode, så en komplet løsning med billig forsikring samt service og altså nu med endnu lavere priser, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

Startpris på 79.900

Helt konkret sænker SEAT fra-priserne på lagermodeller af Mii med 5.000 til en start-pris på 79.900 kroner. Prissænkningen kommer efter, at SEAT Danmark for nyligt forlængede garantien på sin mindste model fra to til fire år.

SEAT har desuden lige introduceret SEAT Komplet, der betyder at man som køber kan få en Mii med garanti, forsikring, finansiering og service- og reparationsaftale fra 1.465 kroner per måned.

-Det bliver ikke meget bedre end det, vi kan tilbyde nu. Hvis man vælger en SEAT Mii med Komplet kan man få en helt ny kvalitetsbil fra omkring 1.500 kroner pr måned, hvor det eneste man skal betale yderligere i fast udgift, er benzinen og ejerafgiften. Det kan vi simpelthen ikke gøre billigere, siger Jesper Stoltenberg.

Billigst at køre i

Ifølge en analyse fra bilpriser fra 2013 er SEAT den billigste af de helt små biler at køre i med en pris per kørt kilometer på kun 1,24 kroner.

-Der er ingen tvivl om, at Mii er en uhyre økonomisk bil. Både at anskaffe og at holde kørende. Hvis man så dertil lægger en forsikring til den meget lave pris vi kan sikre køberne, er vi nede i et leje, hvor de fleste kan være med.

Tilbuddet gælder hos SEATs forhandlere over hele landet frem til 31. juli.

Alle SEAT-modeller fås med KOMPLET. Den variable rente på finansiering ligger pt. på 2,95 procent, service-og reparationsaftaler fra 199 kroner per måned og forsikring fra 322,50 kroner månedligt.

Se priser på seat.dk og læs mere om SEAT Komplet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start