Seat Leon COPA - Spar 10.000 af prisen - Seat Safe
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

SEAT bider 10.000 kr. af prisen på Leon COPA

Samtidig giver SEAT gratis SEAT Safe med i købet
Seat
20/03-2012 kl. 15:30

SEAT i Danmark bider nu 10.000 kr. af prisen på den iltre, veludrustede Leon COPA, der kommer med 2-zoners Climatronic, 16” letmetalfælge, fartpilot, specielt COPA-indtræk og meget mere. Samtidig giver SEAT gratis SEAT Safe med i købet, så man nu uden at betale ekstra er sikret i fire år.  

SEAT har fået godt fat i danskerne medvind i Danmark over de seneste par år. Det skyldes dels at SEAT i Danmark har gjort meget ud af at gøre danskerne opmærksomme på SEAT, dels det unikke DNA med god blanding af tysk teknologi og design fra Barcelona. Nu bider SEAT yderligere fra sig ved at sætte prisen på Leon COPA, den specielle udstyrsmodel, ned med 10.000 kr. og give SEAT Safe gratis med i prisen.

Der er meget fokus på de små biler og pris for øjeblikket. Vi vil gerne sikre, at kunderne også er opmærksomme på, hvor meget man får for pengene blandt vores større, mere familievenlige biler. Med SEAT Leon COPA får man meget, lækker bil for pengene, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

SEAT har tidligere sænket priserne på SEAT Leon med op til 43.700 kr. og lanceret en række udstyrspakker til både Leon, Altea og Altea XL. I SEAT Leon COPA får man bl.a. 2-zoners Climatronic, 16” letmetalfælge, Bluetooth, fartpilot og specielt COPA indtræk med i prisen, der starter ved 218.900 kr. for en 1.2 TSI med 105 hk. 

SEAT Safe giver ekstra tryghed

Udover at sænke prisen bider SEAT i Danmark yderligere fra sig ved også at give købere af den veludrustede SEAT Leon COPA ekstra tryghed med i prisen i form af to års SEAT Safe. 

SEAT Safe giver køberne to års ekstra tryghed oveni garantien på den fabriksnye Leon COPA. Det betyder, at kunderne opnår fire års dækning i hele Europa på alle elektriske og mekaniske komponenter. Det giver bl.a. ro i sindet, hvis man fx skal køre på sommerferie i Europa, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

SEAT i Danmark har i løbet af de sidste par år oprustet med at udvide sit forhandlernet, styrke uddannelsen af medarbejderne, opgradere sine showrooms samt en række andre tiltag, der skal være med til at fastholde den øgede popularitet hos de danske bilkøbere.

SEAT har i dag 30 forhandlere i Danmark, men forventer at have en række yderligere forhandlere på plads i løbet af 2012.

SEAT Leon COPA kommer med:

16” letmetalfælge, tågeforlygter med statisk kurvelys, elektrisk opvarmede sidespejle, multifunktionsrat, 

2-zoners automatisk klimaanlæg (Climatronic), USB/AUX-IN stik + Bluetooth, COPA indtræk, højdejusterbart fører- og passagersæde med lændestøtte

Tilbuddet gælder et begrænset antal biler.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start