Autobutler - Peugeot-værksted sætter omsætningsrekord
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sætter omsætningsrekord

Autoriseret Peugeot-værksted sætter omsætningsrekord hos Autobutler
Autobutler.dk
13/05-2014 kl. 12:45

På under to år har det autoriserede Peugeot-værksted, Autohuset Egelund, omsat for mere end 5 mio. kr. gennem værkstedsportalen autobutler.dk . *Siden sommeren 2012 har Autohuset Egelunds omsætning via Autobutler for alvor taget fart, og ved at være aktive ved både computeren og under liften, har værkstedet i Ballerup opnået en årlig omsætning på mere end 2,5 mio. kr. gennem værkstedsportalen.

”Autohuset Egelund er et glimrende eksempel på, hvordan et værksted kan hæve sin omsætning ved at udnytte de muligheder der er for værkstederne ved at samarbejde med en værkstedsportal. Udover at vi selvfølgelig er glade for succesen på deres vegne, så håber vi, at det kan inspirere andre værksteder til at arbejde lige så fokuseret med tilbudsgivning på Autobutler.”, siger værkstedsportalens administrerende direktør, Christian Legêne.

I en tid, hvor mange værksteder i branchen oplever vigende indtjening, viser Autohuset Egelund, at det er muligt at hente nye kunder, hvis man arbejder målrettet med den form for kundehvervning som internettet i dag giver værkstederne.

Ved at nå ud til en større målgruppe af bilejere, end hvad hvert enkelt værksted typisk har ressourcer til, er det i dag muligt at effektivisere markedsføringen på nettet og opnå kontakt til langt flere potentielle og nye kunder. Netop mulighederne på internettet har haft afgørende betydning for Autohuset Egelund, vurderer ejer, LarsEgelund:

”Vi har arbejdet målrettet med den del af vores forretning, som foregår foran computeren, hvor vi har vundet over 1300 opgaver gennem Autobutler på de to år. Det er klart, at de muligheder vi i dag har for at skaffe nye kunder via nettet, er kommet os til gode – både på den korte bane i forhold til flere opgaver og øget omsætning – men også på den lange bane i form af nye kunder, som har været så tilfredse med vores arbejde, at de er kommet igen efterfølgende.”

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start