Opel Meriva Limited version på gaden til 189.990 kr.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Særpris på Opel Meriva

Opel sender nu en Limited version af Meriva på gaden til 189.990 kr.
Opel
02/07-2013 kl. 13:45

Opel Meriva kryber nu et pænt stykke under de 200.000 kr. for den billigste version, der er udstyret med en 100 hk benzinmotor med start/stop. Opel sender nemlig en særlig Limited version af Meriva på gaden med både radio/cd, aircondition, sædevarme, elektrisk håndbremse, centrallås og ikke mindst FlexSpace bagsæder, der kan justeres så der bliver ekstra god plads på bagsædet, hvis der kun skal sidde to personer i stedet for tre. 

Meriva er kendt for sine bagdøre, der åbner omvendt af normale bagdøre for at give ekstra god plads til ind- og udstigning. Dørsystemet giver også bedre muligheder for at spænde et barn fast i et barnesæde, både fordi de omvendte døre giver bedre adgangsforhold, men også fordi dørene kan åbnes, så de står helt vinkelret på karrosseriet.  

Meriva topper i øvrigt den nyeste kundetilfredshedsanalyse fra det uafhængige analyseinstitut J D Powers. Efter to års ejerskab og kørsel i bilen er brugerne i undersøgelse mest tilfredse med Opel Meriva. Undersøgelsen omfatter 106 bilmodeller fra 25 forskellige bilmærker.

Foto:

Med 100 hk benzinmotor på 1,4 liter kan Opel Meriva nu leveres i en Limited version med aircondition, radio og varme i forsæderne.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start