DM i Sæbekasseløb - Finale i Volkswagens 23. Juni
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sæbekasseløb

Finale i Volkswagens DM i Sæbekasseløb
Volkswagen
21/06-2013 kl. 09:15

Søndag d. 23. juni er det så vidt. Danmarksmesterskaberne i Sæbekasseløb skal afvikles og Danmarks bedste team skal kåres. Det sker på Rådhuspladsen i København fra kl. 11. Det bliver en dag fyldt med fart, flotte præmier og fed underholdning.

I alt har over 400 hold fra hele landet dystet om en finaleplads ved DM i Sæbekasseløb. 51 hold har kæmpet sig frem til et af de eftertragtede startnumre ved søndagens finale. Startskuddet for de indledende finale-heats lyder kl. 12 og den altafgørende og prestigefyldte finale køres ca. kl. 15.15 I de mellemliggende timer vil der være rig mulighed for god underholdning: Shaka Loveless (sing-back set) og Wafande og Kaka spiller to koncerter på dagen og Michelin-manden dukker også op. Og har du mod på at teste din egen rugbrødsmotor, kan du melde dig til ”Volkswagen Spurten” og løbe af sted med et nyt Samsung kamera til en værdi af 5.000 kr.

Bedst, hurtigst og smukkest

Danmarks bedste sæbekasse-team bliver, udover titlen som Danmarksmester, præmieret med en rejse til en værdi af 25.000 kr. fra Spies. Men det er ikke kun fartdjævlene, der hyldes på dagen. Der vil også være hæder, ære og flotte præmier til Danmarks flotteste sæbekassebil. Her vil dommerpanelet lægge vægt på design og kreativitet i udførelsen, når de skal udvælge Danmarks smukkeste sæbekassebil. I alt vil de tre flotteste sæbekassebiler blive kåret og præmieret med Black&Deckers verdensnyhed ”Gyro” skruemaskine. Har man ikke selv opnået en plads i finalen, er der alligevel rig mulighed for at teste sine evner ud i sæbekasseløbets ædle kunst: Volkswagen stiller en række specialdesignede og køreglade sæbekassebiler til rådighed på dagen og under overskriften ”Volkswagen Spurten” kan man sætte ny fartrekord og løbe med dagens spurt-præmie: et Samsung kamera til en værdi af 5.000 kr. Camilla Ottesen styrer slagets gang, som streng men retfærdig overdommer, der i løbet af dagen bl.a. vil uddele en gavmild række Fair-Play-priser til de hold, der udmærker sig med god opførsel, hjælpsomhed og sportsånd.

Det hele sker søndag d. 23. juni kl. 11 – 16 på Rådhuspladsen i København.

Program:

11.00 – 11.30 Velkomst og registrering af hold

11.30 – 12.00 Inddeling af holdene i heats. Live fra Scenen

12.00 – 13.00 Indledende heats

13.00 – 13.45 Koncert med Wafande og Kaka. Pause og frokost

13.45 – 14.30 Mellemrunder og semifinale

14.30 – 15.15 Koncert med Shaka Loveless (sing-back set)

15.15 – 15.45 Finaleløbet

16.00 Præmieoverrækkelser

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start