Autobutler.dk - Så meget sparer du på service i DK
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så meget sparer du

Få dit service lavet i Danmark
Autobutler.dk
17/12-2013 kl. 12:45

Mange danske bilejere vælger at krydse Øresundsbroen for at spare penge på service. Undersøgelse viser, at det ikke nødvendigvis er billigere. Sender man sin opgave i udbud på nettet, kan der tværtimod være mange penge at spare på at blive inden for landets grænser.

I 2010 viste en undersøgelse, at prisen på serviceopgaver var omkring 50 % dyrere i Danmark end i Sverige. Siden dengang har værkstedsportaler på internettet gjort deres indtog. Det har udjævnet prisforskellen og i mange tilfælde betydet, at det er billigere at blive hjemme i Danmark, når bilen skal til service.

En undersøgelse foretaget af værkstedsportalen autobutler.dk viser, at en dansk bilejer med en VW Golf i gennemsnit kan spare 15,7 % ved at sende sin serviceopgave i udbud i Danmark i stedet for at køre til Sverige, og hele 33,4 % hvis man medregner prisen på broafgift og dieselforbrug.

Store besparelser på de fleste testede biler

”Tidligere var der en helt klar forestilling om, at man kunne spare mange penge på at køre til Malmø og få lavet service på sin bil. Vi kan dog effektivt aflive den myte. Vi har gennem årene lavet en del af denne slags undersøgelser, og det er yderst sjældent vi ser større besparelser på at tage til Sverige – specielt når man regner transportomkostningerne med”, siger adm. direktør hos autobutler.dk, Christian Legêne.

Autobutler sendte også serviceopgaver på fem andre populære biler på hver sin side af Øresundsbroen. Lægger man alle seks eftersyn sammen koster serviceopgave i gennemsnit DKK 2150,59 i Danmark, mens de samme seks opgaver i Sverige i gennemsnit beløber sig til DKK 2437,91. Det er med andre ord i gennemsnit DKK 287,32 (eller 11,8 %) billigere at få lavet et serviceeftersyn i Danmark end i Sverige. Med transportomkostninger lagt oveni løber den gennemsnitlige besparelse op i DKK 1004,82 (eller 31,8 %) på de seks serviceeftersyn.

En enkelt bil skiller sig ud

Audi A4 har faktisk vist sig at være væsentlig billigere at servicere i Sverige end i Danmark, hvis man regner gennemsnittet af indkomne tilbud ud. Medregnes transportomkostningerne, bliver den gennemsnitlige besparelse dog kun 90 øre. Vælger man det billigste danske tilbud i forhold til det billigste svenske tilbud, er der dog stadig nogle hundrede kroner at spare på at blive i Danmark.

Faktaboks: Så nemt er det

 

1. Du opretter dig online på autobutler.dk på under to minutter og vælger herefter hvilken opgave du ønsker udført og hvor langt du er villig til at køre 

 

2. Du læner dig tilbage i sofaen og venter på at du får tre tilbud i din indbakke

 

3. Du vælger hvilket tilbud du ønsker at gøre brug af og aftaler derefter tid direkte i systemet

Del med en ven

0 personer snakker om “Så meget sparer du

  1. Det lyder jo godet , mangle at få oplyst hvor servicerne bliver lavet , ved autoriseret eller et uautoriseret værksted ?
    Dem der køre til Sverige eller Tyskland vælge som regle et autoriseret værksted , det bliver aldrig billiger at få service lavet i Danmark , vores lønninger er alt for høje , vores skat , vores moms , ja Danmark er blevet alt for dyr et land, hvad gavner det at hæve lønningerne år for år når så alt andet stiger tilsvarende , skrue uden ende ikk.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start