Så kan campinglivet ikke blive nemmere - Svenska Telta
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så kan campinglivet ikke blive nemmere

Nu kan jeg sove trygt om natten
Dansk Teltimport
28/01-2016 kl. 14:30

Med udtalelser som ”Den bedste investering vi har gjort i vores campingliv” og ”Nu kan jeg sove trygt om natten – hele året”, er der ikke noget at sige til at StandBy forteltet fra Svenska Telta er blevet populært.

Der findes mange kopier, men der er kun ét ægte StandBy fortelt og det er StandBy fra Svenska Tält. StandBy forteltet har gennemgået mange årtiers udvikling og er gennemtestet af ægte campister i de helt rette elementer – nemlig i den svenske og norske natur. Her står disse fortelte året rundt, og har gjort det igennem flere årtier. Faktisk er det således at nogle af de første fortelte der blev stillet op i Sverige, står der endnu.

Meget egnet til de danske campister

John Damgaard fra Dansk Teltimport fortæller, ”Da vi begyndte at forhandle StandBy forteltene i Danmark, var der rigtigt mange der var skeptiske. Mange danske campister kunne ikke rigtigt se hvad man i Danmark skulle bruge et sådan fortelt til. Mange hårde storme og kolde vintre senere med kollapsede almindelige fortelte til følge, står der nu flere hundrede af disse StandBy fortelte rundt omkring på de danske campingpladser.”

I starten var det hovedsageligt fastliggere der købte StandBy fortelte, men sådan er det ikke længere.

Få andre oplevelser end fastliggerlivet

”At det kun er fastliggere med kolonihavetendenser der har StandBy fortelte, er en skrøne. En af de store fordele ved et StandBy telt er jo netop at du kan køre fra det og forteltet bliver stående. Et StandBy telt har en så unik konstruktion, at skulle man have lyst til at køre en tur med sin campingvogn, er det ikke mere besværligt end at man trækker campingvognen væk, monterer bagstykket på forteltet, hægter campingvognen på krogen og kører ud og oplever verden” fortæller John og fortsætter, 

”Skulle man så i en periode ikke ville køre rundt, har man det perfekte fristed uden at skulle bøvle med at sætte fortelt op hver gang. Dette kan kun lade sig gøre på grund af den unikke konstruktion. Et StandBy fortelt er konstrueret med et stærkt stel i kraftige 3 x 3 cm. aluminiums-profiler og en meget kraftig teltdug i 300 gr/m2 gennemfarvet akryl, samt en tag dug af meget kraftigt lastvognspresenning/Kappelvæv på 680 gr./m2. Dette gør StandBy forteltet til et meget stærkere fortelt end almindelige fortelte og disse fortelte kan tåle stort set alt, hvad det danske vejr fører med sig. Desuden er teltdugen farvefast og falmer ikke ved påvirkning af sol og sommer, eller vinter og sne.”

Et StandBy fortelt fås i mange forskellige størrelser der passer til stort set alle campingvogne.

Fra de helt små til de helt store

”De helt store campingvogne foretrækker vores StandBy 7000. Et Standby 7000 er et meget rummeligt fortelt med en dybde på 3.80 m på det dybeste sted og en bredde på 7.40 m.. Den specielle facon gør, at det er nemt at indrette hyggeligt uanset størrelse. Samtidigt er alle sider nedfældbare, således at man kan få masser af frisk luft ind i forteltet på en varm sommerdag. Men det fås også til mindre campingvogne – faktisk helt ned til en 2.80 i bredden”, fortæller John.

”StandBy fortelte er forteltet til alle. Det er prismæssigt konkurrencedygtigt, kvalitetsmæssigt i top og fås i et mange forskellige størrelser – og så kan du endda selv vælge hvilken farve du vil have på kontraststriben på teltet” fortæller John og afslutter,

”Og som campist er det en dejlig fornemmelse at kunne sidde i sit fortelt, når alle andre pakker sammen forår og efterår. Med et StandBy telt camperer man problemfrit hele året, og så passer StandBy teltet på næsten alle campingvogne og er ikke afhængigt af vognens skinnemål”, slutter John Damgaard.

Husk at besøge Dansk Teltimport med StandBy forteltene på Ferie for Alle i Herning: Standnr.: J-7260

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start