Thule tagboks: Rykker grænserne for rummelighed
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rykker grænserne for rummelighed

Thules nye tagboks rykker grænserne for rummelighed
Thule
03/11-2011 kl. 13:30

Thule sender i november en ny serie tagbokse på markedet, der vil sætte helt nye standarder for rummeligheden på biltaget. Thule Motion hedder det nyeste medlem af tagboksfamilien, og den rummelige sag er designet til at udnytte hver en centimeter så praktisk og optimalt, at man ikke behøver at pakke let, hvis man rejser ud med Thule. 

Thule har pioneret inden for tagbokse i mere end fire årtier, og til november lancerer virksomheden nu en ny serie af rummelige tagbokse med fornavnet Thule og efternavnet Motion. Thule Motion bygger på Thules omfattende viden om alle vigtige parametre inden for markedet: lasteevne, energieffektivitet, sikkerhed og ikke mindst design. 

”Thule Motion-serien er en opgradering af vores populære Thule Atlantis tagbokse. Med Thule Motion har vi skabt mere plads end nogensinde før, og vi sigter derfor mod en målgruppe, der ikke vil begrænses på rejsen. Thule Motion er perfekt til de ekstra par ski eller til familien, der skal have klapvognen med på ferie,” fortæller Michael Mitschke, International Product Manager i Thule Cargo. 

På Thules nye tagboks er der tilføjet funktioner såsom Thule Power-Click, der gør det både nemmere og sikrere at montere boksen på tagbøjlerne, og Thule Dual-Side, der gør det nemt og sikkert at sætte boksen på fra begge sider af bilen. For selvom rummelighed og stilrent design ligger meget højt på dagsordenen i Thule, er Thule Motion vigtigst af alt meget funktionel. 

Thule Motion kommer i handlen i rette tid til vintersæsonen og vil kunne fås i fire forskellige størrelser fra 350 til 650 liter i farverne sort højglans og blankt sølv. Thule Motion 800 vil ved lanceringen også kunne købes med et hvidt højglanslåg i en begrænset periode.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start