Magacin.dk/biler - 2015 Rekordår for KIA
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rekordår for KIA

KIA har haft et fantastisk godt år i 2015, hvor det er blevet til 11.180 solgte enheder.
KIA Motors Danmark
07/01-2016 kl. 06:00

Det er en stigning på 12,6 % i forhold til 2014. KIA slutter hermed året af i top 10 med en markedsandel på knap 5 %. Aldrig før er der blevet leveret så mange KIA modeller i samme kalenderår. Den hidtidige rekord er på 11.069 biler, og den er tilbage fra 2012, hvor KIA havde tre helt nye modeller i henholdsvis A, B og C segmentet.

Væksten er drevet af flere modeller. Især KIA Picanto og KIA Rio i henholdsvis A og B segmentet står for en stor andel af det flotte salgsresultat. Herudover er KIAs modelprogram blevet bredere med bl.a. KIA Optima i D-segmentet, så der er modeller i alle segmenter til at løfte mærkets salgspotentiale.

KIAs rekordhøje salg er med til at forankre KIAs position i markedet, og med 84.023 KIA modeller kørende på de danske veje, bliver det ved selvsyn bekræftet.

Det er gået rigtig stærkt for KIA gennem de sidste år. KIAs designer Peter Schreyer har skabt en designlinje som appellerer bredt, og samtidig har produktkvaliteten taget et kvantespring siden KIAs introduktion i Danmark for 20 år siden. Alt sammen medvirkende til, at KIA har mere end fordoblet sit salg i Danmark på 5 år.

KIAs administrerende direktør; Mogens Lyngsø glæder sig over den nye salgsrekord. ”Det er flere biler end vi havde forventet, og bekræfter bare kundernes tillid til KIA mærket. Samtidig er det et udtryk for topmotiverede forhandlere, som formår at leve op til væksten i et meget konkurrencepræget marked. Vi ser frem til åbningen af endnu en fabrik i Mexico, så vi fortsat kan møde den stadig stigende efterspørgsel”.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start