Bentley - Flyvende start for den nye Flying Spur
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rekordår for Bentley

Flere biler leveret end nogensinde før i Bentleys 95-årige historie
Bentley
09/01-2014 kl. 13:15

Bentley Motors har yderligere forstærket sin position som den førende producent af luksusbiler, for 2013 blev et rekordår, med en salgsfremgang på intet mindre end 19 procent. I alt blev der leveret 10.120 biler fra fabrikken i Crewe til kunder i hele verden, hvilket er det højeste antal i Bentleys 95-årige historie. Til sammenligning blev der i 2012 leveret 8.510 biler.

Nord- og Sydamerika er stadig det vigtigste marked for Bentley, efterfulgt af Asien, Mellemøsten og Europa. Her noterede Bentley en tydelig fremgang i Tyskland og England. Samtidig kom der 11 procent flere forhandlere, så der nu er 193 autoriserede Bentley-forhandlere på verdensplan.

”2013 er fjerde år i træk med tocifrede vækstrater, og Bentley har nu etableret sig som verdens mest eftertragtede luksusbil. Vi fortsætter med at bevæge os ind på nye markeder og der er ingen tvivl om, at 2014 vil blive endnu et succesfuldt år, da kunder i hele verden holder af den særlige kombination af luksus og overlegne præstationer, som kun Bentley kan levere,” sagde Bentleys CEO, Dr. Wolfgang Schreiber.

Nye modeller var kritiske for Bentleys succes. I 2013 lancerede Bentley den nye Flying Spur, der er den hurtigste og mest magtfulde model nogensinde. I de sidste fire måneder af 2013, leverede Bentley 2.005 eksemplarer af Flying Spur — en imponerende start, i betragtning af den tidligere model typisk blev fremstillet i 2.700 eksemplarer om året.

Der var også en solid efterspørgsel for Bentleys åbne topmodel, Continental GT Speed Convertible. Continental-serien har nu fire modeller, og med tilføjelsen af den nye GT V8 S, har V8-kunderne for første gang to modeller at vælge imellem.

Kina forblev det næststørste marked for Bentley, og her blev der leveret 2.191 biler. Men også Europa noterede en solid fremgang på 11 procent, med en salgsfremgang på 25 procent alene i England. Men Bentley er dog først og fremmest en eksportvare. 86 procent af de biler som blev fremstillet på fabrikken i Crewe i 2013 gik til eksport.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start