Magacin - Rejsevognen med træk på alle fire
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejsevognen med træk på alle fire

Subaru er bilmærket, der står fast på sine kvaliteter og dyder. Siden 1972 har navnet været synonymt med det symmetriske firehjulstræk.
Subaru Nordic
14/01-2016 kl. 06:00

Ingen andre mærker har i dén grad satset på firehjulstræk og sikkerhed som Subaru. Det betyder, at Subarus firehjulsteknologi har et forspring på markedet og leverer køreglæde uafhængigt af vejr, vind og vejforhold. Med firehjulstræk og vinterdæk kan man komme helt frem til vinterdestinationen uden kæder, og det gør Subaru til en suveræn rejsevogn til skiferien. 

Samtidig har Subaru de senere år taget et stort spring fremad, hvad angår design og komfort. Så selv om udviklingsingeniørerne har fokuseret på teknologien, har man ikke glemt at forkæle passagererne i kabinen.

”I det aktuelle modelprogram går det hele op i en højere enhed,” siger dansk salgsdirektør i Subaru Nordic, Niels Thaning. ”Teknologisk er alle modelrækkerne helt fremme med både firehjulstræk, boxermotor og en nærmest legendarisk driftssikkerhed. Når det gælder design og materialekvalitet står vi også stærkt nu, hvor alle modeller er opdaterede og byder på oceaner af plads og en sikkerhedsteknologi, der vinder priser.”

Salgsdirektøren fremhæver blandt andet den adaptive fartpilot i Outback, der automatisk holder afstand til den forankørende, hvad der sænker blodtrykket ved fx køkørsel.

”Der er nye 2016-modeller på vej til vores forhandlere, så lige nu kan man få nogle utroligt gode tilbud på de 2015-modeller, vi har tilbage. Alle forhandlere er friske på at handle og kan også give et bud på din gamle bil, hvis du vil stige om til ægte Subaru AWD,” slutter Niels Thaning, dansk salgsdirektør i Subaru Nordic.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start