Range Rover runder 50 år
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Range Rover runder 50 år

I skyggen af den verdensomspændende Corona virus har Land Rover indledt fejringen af 50-års jubilæet for den originale luksus SUV med en sneskulptur ved sit arktiske testanlæg i Arjeplog i Sverige. Med var en sand Range Rover ambassadør – og lige så stærkt ”bygget” som en Range Rover – nemlig verdensmesteren i sværvægtsboksning Anthony Joshua
Land Rover Scandinavia
24/03-2020 kl. 21:00

Land Rover har fejret Range Rovers 50-års jubilæum med et gigantisk, iskoldt mesterværk ved sit arktiske testanlæg i Arjeplog, som ligger tæt på polarcirklen i Sverige. Det 260 meter brede kunstværk udgjorde centrum af den cirkelformede bane ved testbanen, hvor alle fremtidige Land Rover-modeller skal stå deres prøve under udviklingsfasen.

Land Rovers testanlæg i Arjeplog anvender en dybfrossen sø for at sikre de perfekte forhold for ingeniører, når de tester og vurderer de nyeste modeller. Den kendte snekunster Simon Beck skabte det 53.092 kvadratmeter store jubilæumslogo ved at gå mere end 45.000 skridt hen over den sneklædte overflade i centrum af den cirkelformede bane, ledsaget af en kvartet af de nyeste Range Rover SV-modeller.

Arjeplog er også hjemsted for Jaguar Land Rover Ice Academy, hvor kunder kan opleve spændingen ved dynamisk iskørsel med grundig instruktion fra en række køreeksperter i verdensklasse. Verdensmesteren i sværvægt, Anthony Joshua, oplevede de ekstreme betingelser som en del af fejringen, hvor han lærte kunsten ved vinterkørsel under ekspertovervågning af Academy-instruktører.

 

Verdensmesteren i sværvægtsboksning, Anthony Joshua: “Jeg glæder mig virkelig til juni måned, hvor Range Rover-familien fejrer 50-års-jubilæet for én af Storbritanniens mest udsøgte eksportvarer, og jeg forsvarer mine titelbælter som verdensmester. Jeg rejser til London for at bokse mod Kubrat Pulev den 20. juni i min nye, individualiserede Range Rover SVAutobiography, og jeg kan ikke forestille mig en mere storslået måde at ankomme på. Intet kan matche dens kombination af komfort og egenskaber – det må være resultatet af fem årtiers erfaring.”

 

Den luksuriøse Range Rover-familie markerer 50 års banebrydende innovation og raffinement i juni måned i forbindelse med jubilæet for præsentationen af den todørs Range Rover i 1970. Siden da er modelfamilien blevet udvidet med Range Rover Sport, Range Rover Evoque og Range Rover Velar, og består nu af et modelprogram med fire af verdens mest attraktive og avancerede SUV-modeller.

Den originale Range Rover var den firehjulstrukne SUV, som introducerede blokeringsfri bremser, elektronisk traction control og automatisk, elektronisk luftaffjedring, mens den Range Rover-model, der blev præsenteret i 2012, som den første introducerede en karrosserikonstruktion i aluminium i store SUV-modeller. I 2015 var Range Rover det første køretøj, som blev udstyret med Land Rovers innovative All-Terrain Progress Control – som nu fås i hele Land Rover-modelprogrammet.

Siden 2014 har ekspertingeniører og -håndværkere ved Special Vehicle Operations været ansvarlige for at designe og producere de hurtigste, mest luksuriøse og eksklusive Range Rover-modeller i luksus-SUV'ens 50-årige historie. SV-familiens prestigebetonede luksus, performance og egenskaber repræsenterer det ypperste inden for Range Rovers udvikling.

Range Rover SVAutobiography – Højdepunktet i modelfamilien har lang akselafstand og er den mest elegante og raffinerede Range Rover nogensinde, idet den kombinerer Executive-”flystole” og bagdøre med elektrisk lukning med et udvalg af motorer, som omfatter en effektiv plug-in-hybridbil-drivlinje (PHEV).

 

Range Rover SVAutobiography Dynamic – Range Rover SVAutobiography Dynamic med standardakselafstand kombinerer et mere udsøgt interiør med en Supercharged V8-motor med 565 hk for en overbevisende blanding af førerfokuseret performance, sofistikeret luksus og køreegenskaber i al slags terræn.

 

Range Rover Sport SVR – Den bedst sælgende SV-model til dato og den hurtigste og mest dynamiske Range Rover, vi nogensinde har produceret. Den nyeste Range Rover Sport SVR med 575 hk kan accelerere fra 0-100 km/t på 4,5 sekunder (0-60 mph på 4,3 sekunder) og når en tophastighed på 283 km/t (176 mph).

 

Range Rover Velar SVA Dynamic – modellen vandt prisen ”World Car Design of the Year” i 2018 og er nykonstrueret med endnu mere udsøgt komfort, og den tilbyder en ubesværet Grand Touring-følelse i en underspillet, men målbevidst pakke.

Se verdensmesteren i sværvægtsboksning Anthony Joshua lege i den svenske sne her: 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start