Range Rover Evoque med fem døre - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Range Rover Evoque med fem døre

Urban luksus til den stilbevidste familie
Land Rover Danmark
25/11-2010 kl. 02:00

I september måned blev den nye Range Rover Evoque coupé introduceret på Paris Motor Show. Den urbane luksus SUV tog tilskuerne med storm, og Land Rovers administrerende direktør Phil Popham kunne annoncere, at der også ville komme en udgave med fem døre. Den er nu klar til at se dagens lys. Den nye Range Rover Evoque med fem døre kan opleves til Los Angeles Auto Show for første gang onsdag den 17. november.

Med sit stilfulde og sportslige ydre, forstærket af ekstra anvendelighed og større familieappel, slutter Range Rover Evoque med fem døre sig til den fantastiske coupé model, der blev præsenteret ved Paris Motor Show i september. Sammen udgør de en yderst attraktiv modelrække, som vil forvandle det fremtidige marked for kompakte luksus SUV’er.

– ”Vi er meget forventningsfulde til de to Evoque modeller, og vi er sikre på, at de vil tage det danske marked med storm. Ved at tilføje Range Rover Evoque med fem døre til modelrækken, er der gjort et stærkt tiltag for, at vi kan appellere til en endnu bredere målgruppe. Alt det, der er godt ved Range Rover Evoque coupé, er bevaret, men det er kombineret med en mulighed for mere alsidighed, fleksibilitet og anvendelighed, som især vil tiltrække vores kunder med familie”, siger Per H. Temmesen, der er administrerende direktør ved British Car Import A/S.

Luksuriøs og komfortabel familiebil Normalt forbinder man ikke familiebiler med terrængående luksus SUV’er, men med femdørsmodellen af Range Rover Evoque beviser Land Rover organisationen altså, at familieidyl og firhjulstræk sagtens kan forenes. Range Rover Evoque med fem døre er højere end coupémodellen, hvilket giver endnu mere plads og fleksibilitet inde i den luksuriøse kabine. Bagsædepassagererne kan nyde godt af mere skulderplads samtidig med, at der er højere til loftet. Til voksende familier kan femdørsmodellen af Range Rover Evoque tilbyde den alsidighed og bagagerumsplads, der også fås ved en kompakt stationcar. De tre bagsædepladser er desuden udstyret med ISOFIX beslag og nakkestøtter, og der er mulighed for en 60/40 sammenklapning. Baggagerumskapaciteten kan udvides til hele 1445 liter.

Genkendelig Evoque teknik Femdørsmodellen af Range Rover Evoque nyder ligesom den Range Rover Evoque coupé godt af de samme luksuriøse og innovative teknologier, som Range Rover og Range Rover Sport er kendt for. Den fås også både med firhjulstræk og forhjulstræk, og motorprogrammet er det samme, som blev introduceret ved Range Rover Evoque coupé. Der kan dermed vælges mellem to 2,2 turbodieselmotorer med henholdsvis 150HK og 190HK under motorhjelmen samt en benzinmotor med 240HK. Miljømæssigt er femdørsmodellen også godt med, og CO2 udslippet ligger lige under 135 gr./km.

Begge Range Rover Evoque modeller vil blive fremstillet på Land Rovers prisbelønnede Halewood fabrik i England. De vil blive sat til salg på mere end 160 markeder, og de forventes til Danmark i løbet af september 2011.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start