2016 Range Rover EVOQUE bliver den bedst ydende
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Range Rover EVOQUE bliver den bedst ydende

2016 Range Rover EVOQUE bliver den bedst ydende Land Rover til dato
Land Rover
03/03-2015 kl. 16:00

Whitley, Storbritannien, den 23. februar 2015

 – Land Rover præsenterer sin bedst sælgende model, Range Rover Evoque, i en endnu stærkere udgave. Den kompakte luksus-SUV har fået flere nye designelementer og ny teknologi, der kommer til at styrke positionen som markedsleder.

Range Rover Evoques banebrydende udvendige design er blevet opgraderet med nøje udvalgte nye elementer. Det er blandt andet den nye kofanger foran, to nye typer kølergitter, full-LED forlygter og tre nye hjuldesign. Med det nye design kommer Evoque til at appellere til en endnu større kundegruppe.

Indvendigt har modellen fået nye sæder og dørindtræk, et nyt infotainment system der tilgås via en 8-tommers touchskærm og derudover nye farver og materialer i interiøret – Lunar Ice, Vintage Tan og Dark Cherry (kun Autobiography) – der smukt supplerer Evoque flotte formgivning.

Land Rovers avancerede nye dieselmotor er endnu en nyhed. Den nye 4-cylindrede Ingenium motor opfylder EU6-standarden og har samtidig klassens bedste kombination af motorkraft, elegance og effektivitet. Den avancerede motor er designet, udviklet og fremstillet i Storbritannien. Den har op til 180HK, en brændstoføkonomi på op til 23,8 km/l* og en CO2-udledning på kun 109 g/km*. Dermed er topmodellen i Evoque serien Land Rovers bedst ydende model til dato.

Gerry McGovern, Land Rover Design Director og Chief Creative Officer forklarer: “Range Rover Evoque var den første kompakte luksus-SUV, og den har siden domineret klassen og været en kæmpe salgssucces globalt. Vores fornemste opgave har været at videreudvikle Evoque uden at udvande det populære og markante design.” 

Udvendigt design:

Evoques flotte og populære design er det, der først og fremmest karakteriserer den kompakte luksus-SUV. Med de nye, slanke LED-tågelyger og det markant bredere trækkrogsdæksel fremstår den forreste kofanger i et markant nyt design. Det større luftindtag forstærker sportsdesignet, trækker visuelt bilen tættere på vejen og gør Evoque endnu mere markant, når den kører på vejen.

2016 Range Rover Evoque er den første model fra Jaguar Land Rover, der leveres med adaptive full-LED forlygter, som giver bedre udsyn i mørke. Med den avancerede teknologi har vi skabt et helt nyt signaturdesign til både for- og baglygter, der falder harmonisk ind Evoques dramatiske udvendige design. Sikkerheden forbedres, og bilen får et endnu stærkere visuelt udtryk. Indikatorfunktionen er integreret i Evoques markante kørelygter, der dækker hele lygtebredden. Som en ekstra fordel belaster de energieffektive LED-lygter Evoques elektriske system mindre.

Indvendigt design:

Nye sæder og dørindtræk kombineret med instrumentpanel i nyt design giver et elegant indtryk af hele interiøret. Nye, eksklusive og bløde materialer signalerer kvalitet og giver større valgmuligheder end tidligere.Standardmodellerne er med vævet Ebony tekstil og kan indstilles i seks positioner, og flagskibsmodellerne har som de eneste i klassen massagesæder foran (ekstraudstyr) og er elektrisk justerbare i 14 punkter. De nye bilejere får mulighed for at vælge mellem 13 farvetemaer – hvoraf to er helt nye (Lunar Ice og Vintage Tan) – mens det indstillelige kabinelys giver ekstra visuel effekt i interiøret.

Den innovative håndfri betjening af bagklappen gør livet meget lettere for ejeren af en Evoque. Bagklappen åbnes og lukkes automatisk ved at føre foden hen under kofangeren, og løsningen har ingen sikkerhedsmæssige problemer. En praktisk funktion, der samtidig kan kombineres med trækkrog, og som gør det meget lettere at åbne bagagerummet, når hænderne er fulde.

Nye motorer: 

Den nye Ingenium dieselmotor i aluminium gør Range Rover Evoque model 2016 til klassens mest effektive model og vores bedst ydende Land Rover til dato. De nye motorer bliver fremstillet på Jaguar Land Rovers nye avancerede motorfabrik til 500 millioner pund beliggende i West Midlands i Storbritannien.

Ingenium TD4-motoren er helt i aluminium og 20-30 kg lettere end forgængeren. Stabile cylinderblokke og adskilte injektorer gør motoren vibrations- og støjsvag, og den fås i to ydelsesklasser: 150HK med en brændstoføkonomi på op til 23,8 km/l* og klassens laveste CO2-udledning på 109 g/km*, og den kraftige 180HK motor med 20,8 km/l* og CO2-udledning fra 125 g/km*. Ydelses-versionen med 150HK er 18% mere brændstoføkonomisk sammenlignet med de tidligere dieselmotorer i Evoque. Ingenium motorerne er forsynet med en lang række avancerede funktioner, som sikrer fremragende miljøværdier, blandt variabel ventilstyring og flere lavfriktionsteknologier. SCR-teknologien (selektiv katalytisk reduktion) og et nyt system, hvor udstødningsgassen recirkuleres ved lavt tryk reducerer udledningen af kvælstofoxid (NOx) markant. 

Serviceintervallerne er blevet øget fra ca. 25.700 miles til ca. 33.500 km, så de nye letvægtsmotorer har lavere serviceomkostninger.Evoque model 2016 leveres også med Land Rovers avancerede 240HK Si4 benzinmotor. Si4-serien er stærke motorer, der accelerer fra 0-100 km/h på 7,6 sekunder, har en tophastighed på 217 km/h og en brændstoføkonomi 12,8 km/l* og en CO2-udledning på 181 g/km*. 

Effektiv og stærk:

Range Rover Evoque model 2016 bliver den første bilmodel fra Land Rover med betegnelsen ‘E-Capability’. De mest effektive modeller udstyres med det blå ‘Evoque’ mærkat. Det er modellerne med eD4 109 g/km (coupé) og 113 g/km (fem-dørs) forhjulstræk og 125 g/km firehjulstræk varianterne, som dermed udpeges som Land Rovers mest effektive køretøjer.

Klassens bedste ydeevne:

Range Rover Evoque 2016 modellerne har klassens bedste ydeevne, og den suppleres med nylanceringen af Land Rovers innovative All-Terrain Progress Control (ATPC), som vi kender fra Range Rover og Range Rover Sport.

Teknologien reducerer belastningen og holder en fordefineret hastighed (indstillet med fartpiloten) i fremadgående og bagudgående gear mellem 1,8 km/t og 30 km/t, så føreren kan koncentrere sig om at manøvrere i vanskeligt terræn. ATPCteknologien gør det lettere og sjovere at udnytte Evoques uovertrufne offroad køreegenskaber.

Sikkerhed:

Evoque model 2016 har en lang række sikkerhedsfunktioner, heraf nogle helt nye og innovative. Lane-Keeping Assist benytter to digitale kameraer til at forhindre utilsigtet vognbaneskift ved at aflæse vejbanemarkeringerne. Hvis bilen begynder at glide over i vejbanen ved siden af, uden af føreren viser af, aktiverer Lane-Keeping-Assist en korrigeringsfunktion på rattet for at blive i samme vognbane.

Autonomous Emergency Braking (AEB) afværger eller afbløder sammenstød, hvis føreren glemmer at bremse. Systemet består af to avancerede fremadvendte, digitale kameraer, der detekterer mulige farer forude. Ved fare for kollision får føreren vist en visuel advarsel og lydsignaler, og hvis føreren ikke bremser op eller undviger, kan systemet bidrage til at undgå ulykker ved hastigheder op til 50 km/h og reducere effekten ved hastigheder op til 80 km/h.

Attention Assist Estimation er den sidste af de tre avancerede og nye sikkerhedssystemer, der er indbygget i Evoque model 2016. Systemet overvåger input fra rattet og sporer, når der er risiko for, at føreren er ved at falde i søvn. Føreren vækkes med både visuel advarsel og lydsignal.

Evoque: markedets mest attraktive kompakte luksus-SUV

Evoque model 2016 leveres med samme indtræksserier som Range Rover Sport, og dermed kan kunderne vælge mellem fem flotte varianter – Pure, SE, HSE, HSE Dynamic og Autobiography – og derudover 15 spændende udstyrspakker.

Over 400.000 Evoque modeller er kørt af samlebåndet, siden modellen blev lanceret i 2011, og dermed er vores eksklusive kompakte SUV den bedst sælgende model fra Land Rover til dato. 2014 var det hidtil bedste år, hvor Evoque blev solgt i 125.364 eksemplarer på verdensplan.

Ud over salgssuccesen bliver bilen også rost af anmelderne, og Evoque har vundet over 165 internationale priser fra lanceringen til nu. Den populære model bliver nu også klassens mest dynamiske, når levering af de nye modeller starter i august 2015 på over 170 markeder globalt.

Prislister for de enkelte markeder udsendes tættere på lanceringsdatoen. Prisniveauet for Range Rover Evoque model 2016 forventes at komme til at ligge på et sammenligneligt niveau med den nuværende model.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start