Race for Roskilde til Roskilde Ring Jubilæumsløb
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Race for Roskilde Jubilæumsløb

Race for Roskilde kører penge ind til Roskilde Sygehus
Roskilde Ring Jubilæumsløb
22/05-2015 kl. 13:45

Til Roskilde Ring Jubilæumsløb den 30. og 31. maj kan publikum købe en køretur som co-driver hos en racerkører, og alle midler doneres til velgørenhed.

Race for Roskilde er en unik mulighed for publikum til at komme helt tæt på de dygtige racerkørere, når de udøver deres enestående håndværk. I to gange én time lørdag og én time søndag, er det muligt for tilskuere og besøgende til Roskilde Ring Jubilæumsløb ved Roskilde Havn, at købe sig en spektakulær køretur på den anlagte racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til Børneafdelingen på Roskilde Sygehus.

Race for Roskilde arrangeres i samarbejde med Sportscar Event, der i samme weekend også selv er vært til et storstilet arrangement på FDM Sjællandsringen blot få kilometers kørsel fra Roskilde centrum, hvor jubilæumsløbets bybane er anlagt. Trods sammenfald mellem de to begivenheder er det med stor glæde, at Race for Roskilde modtager støtte og opbakning fra organisationen bag Sportscar Event, der villigt stiller flere af de potente sportsvogne til rådighed i den gode sags tjeneste. 

Der ligger et meget seriøst formål bag Race for Roskilde, hvilket er at samle midler ind til Børneafdelingen på Roskilde Sygehus. Samtidig er Race for Roskilde ét af den slags arrangementer, hvor alle får en god oplevelse. Og det godgørende formål er et kardinalpunkt både hos de udøvende racerkører, samt hos de bilejere, bilfabrikker og bilimportører, der støtter op om selve arrangementer.

”Det er afgørende at vores initiativ ved Roskilde Ring Jubilæumsløb vækker glæde og begejstring både hos publikum, der kan opleve de mange flotte sports- og racervogne på den brandvarme asfalt, samt hos de gæster der køber sig til en køreoplevelse udover det sædvanlige. Lykkes det, kan vi indfri vores målsætning om en økonomisk stor donation til Børneafdelingen på Roskilde Sygehus,” udtaler direktør for Roskilde Ring Jubilæumsløb, Jens Peter Lange.

Da Race for Roskilde afholdes med støtte fra Sportscar Event vil deres ambassadør, den populære Jason Watt, stå i spidsen for et prominent felt af danske racerkørere, der i fællesskab fylder ønskelisten hos publikum med de nyeste sportsvogne på markedet.

Race for Roskilde byder på en helt enestående samling af de mest eftertragtede supersportsvogne i verden, og i de fascinerende modeller er bilelskere og entusiaster sikret en helt enestående køreoplevelse. Bilpaletten til Race for Roskilde tæller blandt mange Jason Watt i Ford GT, to af de danske Superturisme Turbo-racere og derudover tilføjes det ekstravagante udbud topmodeller som Lamborghini Aventador, Ferrari 458 Speciale, Ferrari 458 Spider, Ferrari 430 Scuderia, Porsche 991 GT3, Porsche 997 GT3 RS, Porsche 997 GT3, Lotus Elise, AC Cobra, Ariel Atom, Caterham R 500, Opel Speedster m.fl. 

Billetter til Race for Roskilde købes i løbsweekenden, og billetsalget påbegyndes både lørdag og søndag morgen den 30. og 31. maj kl. 09.00 i Race for Roskilde’s billetvogn. Der kan købes billet i tre forskellige kategorier, startende med 500 kr. (Bronze), 1.000 kr. (Sølv) og 1.500 kr. for Guld-kategorien, hvor det endvidere er muligt at vælge din yndlingschauffør – så længe der er ledige billetter.

Billetter til Roskilde Ring Jubilæumsløb kan købes på www.rrjl.dk eller www.billetlugen.dk. I forsalg er prisen for en endagsbillet 100 kr., og en weekendbillet koster 175 kr. Og som følge af det gode samarbejde med Sportscar Event vil alle gæster, der har købt billet til Roskilde Ring Jubilæumsløb, få gratis adgang til Sportscar Event søndag den 31. maj på FDM Sjællandsringen ved fremvisning af denne. 

Mere information er tilgængelig på www.rrjl.dk 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start