Producerer musik på bagsædet af bil, Tomas Barfod, Toyota Filur, WhoMadeWho, Toyota Auris
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Producerer musik på bagsædet af bil

Du har 24 timer og 1 bil til rådighed.
Toyota
21/01-2013 kl. 09:15

Sådan lød retningslinjerne for den kendte producer og musiker Tomas Barfod, da han for nylig tog udfordringen op om at producere et helt nyt elektronisk soundtrack til bilen Toyota Auris fra bilens eget bagsæde.

Udfordringen var ganske klar. På 24 timer skulle producer og musiker Tomas Barfod – kendt fra bl.a. grupperne Filur og WhoMadeWho – udvikle, optage, indspille og remixe et færdigt soundtrack til den helt nye generation af bilen Toyota Auris – fra bagsædet af selv samme bil.

”Jeg kan generelt godt lide udfordringer og frygtede ikke tidsgrænsen. Men jeg havde aldrig prøvet at lave musik i en bil. Så det gjorde det ekstra spændende,” siger Tomas Barfod om den udfordring, mange andre ellers ville have løbet skrigende bort fra.

Men den anerkendte musiker, der bor og arbejder i Los Angeles i USA, tog altså udfordringen til sig og lagde en plan for døgnet, hvor soundtracket skulle blive til. Han kørte rundt flere steder i Danmark i den nye Toyota Auris – både selv bag rattet og på bagsædet – for at finde indhold og inspiration til soundtracket.

Vejarbejde og vinduesviskere
Det medførte spontane optagelser undervejs af lyd fra bl.a. vejarbejde, vinduesviskere, havet, en skov i Nordsjælland, hos sin egen musikalske familie, hos sangerinden Liv Lykke og hos vennen og produceren Sekuoia.

Tomas Barfod blev fulgt af et kamerahold under hele turen rundt på de danske veje, og det intense døgn er klippet sammen til en videoføljeton i otte afsnit. Her har man en unik mulighed for at få et sjældent indblik i den kendte elektroniske musikers skabelsesproces lige fra optagelse af lyde, samples og den kreative udviklingsproces.

Følg Tomas Barfods intense døgn på www.toyota.dk og se, om han når at færdiggøre soundtracket til den nye Auris inden for 24 timer.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start