Toyota - Klar med stærke privatleasing tilbud
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Privatleasing tilbud

Toyota klar med stærke privatleasing tilbud
Toyota
13/05-2014 kl. 16:30

Interessen for privatleasing stiger. Derfor introducerer Toyota nu privatleasing med særdeles attraktive månedlige ydelser på Toyota Yaris fra 1.995 kr., Toyota Auris fra 2.495 kr., Toyota Verso fra 2.795 kr. og Toyota Avensis stationcar fra 3.195 kr.

Glem de uforudsete udgifter og bliv særdeles godt kørende for få penge hver måned. Det er budskabet hos verdens største bilproducent Toyota, der nu introducerer privatleasing med særdeles attraktive priser for flere af de mest populære Toyota-modeller.

Toyota lægger bl.a. ud med at tilbyde den kompakte og rummelige Toyota Yaris for kun 1.995 kr. om måneden med en ultra lav førstegangsydelse på kun 12.500 kr. Der er tale om den veludstyrede 5-dørs Yaris variant med tilnavnet Comfort, hvor man som standard får både aircondition og Toyotas banebrydende multimediesystem Toyota Touch med bakkamera og trådløs integration via Bluetooth® af ens mobiltelefon med mulighed for adgang til internet, emails og integreret navigation.

Et andet fristende tilbud er mellemklassebilen Toyota Auris, der kom i en helt ny udgave med et særligt skarpt design i fjor og tredoblede salget i Danmark. Hatchback-udgaven med 1.6-liters benzinmotor og T2+ udstyr, der bl.a. omfatter fuldautomatisk klimaanlæg, Toyota Touch multimediesystemet med bakkamera og automatisk parkeringsassistent, kan privatleases fra 2.495 kr. om måneden med en førstegangsydelse på 25.000 kr.

Auris med masser af plads

Lægger man bare 200 kroner ekstra om måneden vil man kunne privatlease stationcar-udgaven Auris Touring Sports, der er knap 30 cm længere og har plads til det meste i det store og rummelige bagagerum på over 1.600 liter, når bagsæderne lægges ned. Privatleasing af Auris Touring Sports med 1.6-liters benzinmotor og T2+ udstyr koster 2.695 kr. om måneden med en førstegangsydelse på 25.000 kr.

For yderligere 100 kr. mere om måneden kan man opgradere til familiebilen Toyota Verso med tre sæderækker og plads til hele syv personer. Her får man også som standard Toyotas multimediesystem med i købet, ligesom bl.a. alufælge, halogenforlygter, bakkamera og 2-zonet klimaanlæg også er standard. Privatleasing af Toyota Verso med 1.8-liters benzinmotor koster 2.795 kr. om måneden med 30.000 kr. i førstegangsydelse.

Sidst men ikke mindst har Toyota dækket op med et udstyrsmæssigt overflødighedshorn i Toyota Avensis Premium stationcar, hvor man som standard får læder- og alcantarasæder i hele kabinen, der ydermere også rummer både multimediesystemet Toyota Touch med bakkamera, regnsensor og fartpilot. Den særdeles veludstyrede Avensis kan privatleases med 1.8-liters benzinmotor med 147 hestekræfter for 3.195 kr. om måneden, mens Avensis Premium stationcar med 2.0-liters dieselmotor koster 3.995 kr. om måneden. Læs mere om privatleasing hos Toyota på www.toyota.dk/privatleasing

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start