Privatleasing af Saab - Saab 9-3 og Saab 9-5
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Privatleasing af Saab

Privatleasing af Saab 9-3 og Saab 9-5 til attraktive priser
Saab Danmark
21/02-2011 kl. 17:30

Siden Spyker Car NV’s overtagelse af den stolte, svenske bilproducent i Trollhättan i slutningen af februar sidste år, er der blevet arbejdet intenst på at genopbygge tilliden til Saab-mærket hos såvel kunder som forhandlere og samarbejdspartnere.

Et af de sikre tillids-parametre er leasingselskabernes vurdering af bilernes værdinedskrivning indenfor en given leasingperiode – jo højere tilliden til mærket er, jo lavere vurderer leasingselskaberne nedskrivningen. Og, jo lavere nedskrivning, jo lavere månedlig leasing-ydelse.

Efter i en årrække at have været et forholdsvis uinteressant alternativ på privatleasing-markedet, er stemningen nu vendt hos en række leasing-selskaber og tilliden til Saab-mærket kommet tilbage.
Dette åbner op for at Saab-forhandlerne nu kan tilbyde yderst attraktive priser på privatleasing af både Saab 9-3 i sedan- og combi-versioner og den nye Saab 9-5 sedan.

Netop nu tilbyder Saab-forhandlerne privatleasing af en 130 hk Saab 9-3 TTiD sedan med udstyr som dellæder, Xenon-lys, 300 watt BOSE-musikanlæg med 6CD-afspiller, motor/kabinevarmer med timer og en nøjsom dieselmotor, der kun udleder 119 gr. CO2 / km til en månedlig ydelse på blot kr. 4.198,00 ved 36 måneder, 15.000 kilometer årligt og en førstegangsydelse på kr. 40.000,00.

Ligeledes tilbyder Saab-forhandlerne den cool og populære livsstils-udgave af Saab 9-3 Combi – med betegnelsen 9-3X TTiD – med en kraftig diesel-motor på180 hk og et moment på hele 400 Nm til blot kr. 4.998,00 i månedlig ydelse og også den nye og meget roste 9-5 Sedan, der sætter nye standarder for bil-design i klassen for store familie-biler, tilbyder Saab-forhandlerne i en 180 hk benzin-version for blot kr. 5.648,00 i månedlig ydelse, på samme betingelser som ovenfor.

Er du til sol og luft i håret, tilbyder Saab-forhandlerne den karismatiske Saab 9-3 Cabriolet i en 210 hk 2,0TS Aero benzin-version til en månedlig ydelse på kr. 6.698,00 med en førstegangsydelse på kr. 50.000.

Inkluderet i den månedlige ydelse er serviceaftale der endvidere omfatter fri Saab-lånebil, når bilen skal til service.

Afleveringsforsikring
Ud over de attraktive leasingydelser, tilbyder Saab-forhandlerne i samarbejde med forsikringsselskabet Codan en forsikringsmodel, der udover lovpligtig ansvar og kasko-forsikring også inkluderer afleveringsforsikring. Dermed fjerner man som Saab privatleasing-kunde risikoen for at skulle betale et større beløb for reparation af små-skader, når bilen leveres tilbage efter leasing-periodens udløb.
Prisen for forsikringen varierer, men er du fyldt 26 år og har kørt skadefrit de seneste tre år, er prisen kr. 6.144,00 årligt for en Saab 9-3.

Saab 9-3 navigation
Alle Saab 9-3 til privatleasing bliver som standard leveret med enten et 150 watt eller et 300 watt musik-anlæg, der omfatter radio med integreret 6CD-skifter, men de danske Saab-forhandlere tilbyder en opgradering til original Saab-navigation med 6,5” berøringsfølsom farveskærm, MP3 kompatibel CD-afspiller og AUX-indgang for en merpris af blot kr. 299,00 per måned. Tilbudet inkluderer DVD der dækker størstedelen af de vesteuropæiske lande.

Hvis du køber din nye Saab 9-3 på traditionelle betingelser, er det muligt at erhverve sig navigations-anlæget for kr. 20.000, blot dette bestilles samtidig med bilen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start