Ny Porsche Cayenne Turbo S, verdens hurtigste SUV
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Porsche præsenterer verdens hurtigste SUV

Verdenspremiere på den helt nye Porsche Cayenne Turbo S
Porsche
15/01-2013 kl. 14:23

Den internationale biludstilling i Detroit er rammen om verdenspremieren på den helt nye Porsche Cayenne Turbo S. Den 4,8-liters twin-turbo V8 leverer en imponerende ydelse på 550 hk, hvilket er 50 hk mere end Cayenne Turbo. Det betyder, at Porsche Cayenne Turbo S klarer accelerationen fra 0-100 km/t på 4,5 sekunder og fortsætter til topfarten på 283 km/t. Alt i alt gør det Porsche Cayenne Turbo S til verdens hurtigste SUV.

Mest imponerende er dog mellemaccelerationerne, for takket være et drejningsmoment på 750 Nm tager det blot 2,9 sekunder at accelerere fra 80 til 120 km/t. Præstationerne er dog ikke bragt til veje på bekostning af forbruget, for akkurat som Cayenne Turbo præsterer Cayenne Turbo S et gennemsnitligt forbrug på 8,7 km/l.

Porsche Cayenne Turbo S blev skabt til maksimal køredynamik, og Porsches mest avancerede teknologi er derfor en naturlig del af det omfattende standardudstyr. Som kombinationen af luftaffjedring og den aktive undervogn PASM, der sammen med Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) eliminerer enhver tendens til krængning i kurverne, til gavn for både køreegenskaberne og komforten. Det permanente firehjulstræk styres af Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), som kontinuerligt fordeler kræfterne mest optimalt, hvilket giver maksimalt vejgreb i enhver situation.

Porsche Cayenne Turbo S kendes på de særlige forreste luftindtag og den nederste del af sidespejlene, som er lakeret i en særlig high-gloss sort, der også går igen på de 21-tommer store Porsche 911 Turbo II-fælge i smedet aluminium. I kabinen understreges den eksklusive natur af en særlig Carbon interiørpakke, og på samme måde er Porsches Sport Chrono-pakke standardudstyr. Porsche Cayenne Turbo S introduceres i Danmark i foråret 2013 til en pris på 3.217.992 kroner inkl. moms og afgifter og kan allerede nu bestilles hos de to autoriserede Porsche Centre, Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland.

Stor succes for Porsche i 2012

Porsche AG solgte flere sportsvogne på verdensplan end nogensinde før i 2012. I alt blev der leveret 141.075 biler i 2012, hvilket er en stigning på 18,7 procent sammenlignet med rekorden året før på 118.868.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start