Porsche - Nyt koncept tilbyder unikke køreoplevelser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Porsche køreoplevelser

Nyt koncept tilbyder unikke Porsche køreoplevelser
Porsche
24/11-2014 kl. 15:15

Porsche AG tilbyder en helt særlig oplevelse til potentielle kunder og fans ved hovedkvarteret i Zuffenhausen. Som en del af et pilotprojekt under navnet Porsche Drive, kan biler fra den nuværende modellinje lejes. Kunderne kan nyde fascinationen af en Porsche fra en time op til et maksimum på en uge. Booking, overdragelse og aflevering af bilerne foregår på Porsche Museum i Zuffenhausen, Stuttgart i Tyskland.

Med dette tilbud fra Porsche Drive åbner Porsche mulighed for, at en større gruppe af potentielle kunder kan opleve mærket. Fans fra hele verden er begejstrede for denne nye mulighed. Drømmen om at køre en Porsche én gang i deres liv, kan gå i opfyldelse for mange. “Fascinationen af vores sportsvogne kan nu opleves med Porsche Drive”, siger Bernhard Maier, Bestyrelsesmedlem for Porsche AG. Den store række af tilgængelige Porsche modeller sikrer den uforlignelige Porsche køreglæde. Priserne starter ved 69,- Euro for en times kørsel i en Porsche Boxster eller Porsche Cayman, som begge er centermotor sportsvogne. Til samme pris kan du også prøve den nyeste tilføjelse til Porsche familien, Porsche Macan. En tur med ikonet – sportsvognen Porsche 911 – starter ved en pris på 99,- Euro i timen – høj puls og 100 kilometer er inkluderet.

Du kan finde en repræsentant for Porsche Drive i foyeren på Porsche Museum. Reservation eller booking af en bil er mulig fra tirsdag til søndag, fra 9:00 til 18:00 i løbet af museets åbningstid. Om mandagen kan køretøjer returneres fra kl. 07:00 til 12:30. Få mere information og de nærmere vilkår for leje ved Porsche Drive skranken i museet samt på telefon: +49 711 911 27 911 eller skriv en mail til: [email protected].

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start