Porsche Carrera S Coupé - Hyldet sport auto-AWARD 2012
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Porsche hyldet ved sport auto-AWARD 2012

Porsche kan kalde sig for topscorer efter at læserne af det tyske fagmagasin kårer deres favoritter blandt verdens førende supersportsbiler.
Porsche
29/06-2012 kl. 10:00

I ikke mindre end seks ud af 15 bilkategorier, placerer læserne Porsche-modeller på 1.-pladsen – fra Boxster til 911 Turbo S.

Derudover blev Porsche belønnet for med Carrera Cup at have det bedste kunde-koncept og for at tilbyde den mest sportslige alternative drivlinie. Sidstnævnte legemliggjort af Porsche 918 Spyder, der allerede introduceres i 2013.

De nye 911-modeller demonstrerer med 1.-pladser til såvel Carrera S Coupé og Cabriolet i hver deres klasse, at de er fødte vindere. Også den helt nye Porsche Boxster starter sin karriere på toppen ved at blive kåret som læsernes suveræne favorit i sin klasse. Den 530 hk stærke Turbo S vinder både i cabriolet- og coupé-versionen. Porsche Cayman R får ligeledes en velfortjent 1.-plads. At Porsche også for fremtiden har lagt sig i den helt rigtige bane, viser kåringen af den innovative 918 Spyder, der på fornemste vis kombinerer høj ydelse og lavt forbrug.

Det er 32. Gang, at læserne af “sport auto” kårer deres favoritter. I alt har 13.000 læsere deltaget i afstemningen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start