Picnic på Egeskov Slot på Fyn Udsolgt - Dacia 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Picnic på Egeskov Slot på Fyn Udsolgt

På mindre end en uge er samtlige 3000 pladser til årets hyggeligste picnic ”udsolgt”. Vi taler naturligvis om Dacia Picnic, der for andet år afholdes på Egeskov Slot på Fyn.
Renualt Nordic
20/05-2015 kl. 12:30

Den 14. juni samles 3000 over glade Dacia ejere og deres familie på Egeskov Slot på Fyn til det, der vist kan kaldes Danmarks største picnic.

Sidst år var det første år, hvor frokosten i det grønne blev afholdt, og dengang blev den danske Dacia importør mildest talt taget med bukserne nede. Det samme sker nu igen i år.

Importøren forventede sidste år, at der ville komme 2-300 gæster, men der kom 1900 og knap 400 biler. Derfor var man forberedt på, at interessen i år ville være stor, og har meget mod deres vilje sat et loft over, hvor mange mennesker der kan deltage.

Vi har solgt over 4600 biler siden Dacia kom til Danmark for to år siden, så vi har været nødt til at sætte et loft på antallet af deltagere til Picnic. 3000 mennesker er det vi kan håndtere, og vi havde da håbet, at vi ville få fyldt op. Men at det skulle ske på en uge, og at vi allerede nu har en venteliste på 200 mennesker – det har overgået vores fantasi, siger marketingchef Genete Rafn.

Sidste år var første gang Dacia Picnic blev afholdt, og det var i bund og grund en tak til alle de, der havde valgt at købe en Dacia. Og det er picnic i år også.

Vi vil gerne sige tak for tilliden til alle vores kunder. Og vi vil gerne sammen med dem fejre den vækst Dacia har haft i Danmark. I år er vi gået 40 procent frem i forhold til samme tid sidst år, og det kan vi takke vores kunder for, siger Genete Rafn, der mener, at den form picnicen har passer godt til de kunder, der køber en Dacia.

Det her arrangement er jo ikke lavet af et smart Bredgade eventbureau, men af de 19 personer der er her på kontoret og vores forhandlere. Vi har bestræbt os på at skabe en hyggelig og uformel dag for Dacia familierne. Det lykkes sidste år, og vi har gjort alt for, at det også i år bliver en fantastisk dag”, siger Genete Rafn.

At det ikke kun er ejerne af Dacia bilerne, der er tilfredse, vidner den seneste undersøgelse fra AutoBranchen Danmark om. Her er den danske Dacia importør kåret som den bedste af samtlige bilimportører i Danmark.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start