Kia: Philpott bliver President og CEO for UK & Irland
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Philpott skal være President og CEO for UK & Irland

Philpott bliver den første ikke-koreanske President for et KIA datterselskab i Europa.
KIA
10/04-2012 kl. 13:45

Kia Motors Corporation har meddelt at deres europæiske COO, Paul Philpott, skal være den første ikke-koreanske President for et KIA datterselskab i Europa. Nuværende Chief Operating Officer hos Kia Motors Europe, Philpott, er blevet forfremmet til stillingen som President og CEO for KIA Motors UK og Irland med virkning fra 1. juli 2012.

Paul Philpotts nye udnævnelse er en del af KIAs udvikling af ‘glocalisation’ for at uddelegere ansvar til lokale regioner, og giver en klar tilkendegivelse af KIAs beslutning om at blive en global spiller i bilindustrien.

I de forgangne 3 år som COO, har Paul Philpott med stor succes overvåget KIAs europæiske drift i en periode med en betydelig salgsvækst, anført af KIA Cee’d – den første KIA model udviklet og produceret I Europa, der blev rygraden for forretningen – samt udviklet kapaciteten og professionalismen i KIAs europæiske organisation i Frankfurt, Tyskland.

Veletableret som Europas hurtigst voksende bilmærke, har KIA udkonkurreret nylige trends indenfor motorindustrien. KIAs ny-bilsalg i Vest Europa steg med 8 % i 2009, 7 % i 2010 og 12 % i 2011 til 289.785 enheder. I år er salget steget med yderligere 24,5 % i første kvartal, og sætter dermed ny all-time måneds rekord i marts måned.

I sin nye position vil Philpott rapportere direkte til Mr. Byung-Tae Yea, President og CEO, hos KIA Motors Europe, og vil erstatte President Simon Huh, der vil blive Chief Executive Coordinator hos KIA Motors UK.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start