Peugeot iOn, en 100% elbil - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Peugeot iOn, en 100% elbil

Den globale miljøudfordring – flere innovative svar
Peugeot Danmark
08/09-2010 kl. 17:00

Den vestlige verden står i dag overfor en enorm udfordring: At forene individets behov for mobilitet med respekt for miljøet og klimaet. Det handler ikke om at begrænse mobiliteten, men i højere grad om at nedbringe mængden af CO2-udledning. Dette er kernen i Peugeots miljøstrategi og har udmøntet sig i flere innovative teknologier:

 iOn, en 100 % elbil
 HYbrid4-teknologien: Verdens første dieselhybrid
 E-HDi – nyeste generation af Stop&Start
 Nye mobilitetsløsninger: Mu by Peugeot

iOn er nyeste generation af en 100 % elbil og illustrerer Peugeots vilje til at udvikle sig efter de nye krav til bilisme.

iOn har fire døre, fire pladser, er 3,48 meter lang og har en venderadius på 4,5 meter. Den har en ydelse på 64 hk og et drejningsmoment på 180 Nm, hvilket giver en maksimal hastighed på 130 km/t. iOn har en komfortabel rækkevidde på 150 km og dens lithium-ion batterier er genopladelige på 6 timer i et almindeligt 220 V stik eller op til 80 % på 30 minutter ved brug af ekstra hurtig opladning.

Denne ”nul-emmisions” bybil er helt sammenlignelig med en almindelig lille bil, når det gælder præstationer, komfort og sikkerhed. Den er som standard bl.a. udstyret med 6 airbags og ESP, mens batteripakken er placeret sikkert under kabinens gulv, så den ikke river sig løs i tilfælde af kollision.

iOn er udviklet både til flåder og til private kunder. Den kommer på det europæiske marked i slutningen af 2010 og introduceres på det danske marked i starten af 2011.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start