Peugeot Express - Privatleasingkoncept med 0 kr. i udbetaling
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Peugeot Express

Et banebrydende privatleasingkoncept med 0 kr. i udbetaling
Peugeot
30/08-2012 kl. 15:00

Peugeot præsenterer som de første og eneste i bilbranchen et banebrydende privatleasingkoncept, hvor man helt uden udbetaling og med automatisk kreditgodkendelse kan køre af sted i en ny bil.

Peugeot Express er lig med ’Ny bil på en ny måde’

Peugeot har genfortolket den traditionelle leasingmodel og kan nu som de første i den danske bilbranche præsentere et privatleasingkoncept med 0 kr. i udbetaling og automatisk kreditgodkendelse. De eneste krav er, at man skal være mindst 21 år, ikke være registreret i RKI (www.experian.dk)) og kunne dokumentere en månedlig bruttoløn på mindst. 15.000 kr.

Ingen skjulte gebyrer, men fuld tryghed

Der er ingen uforudsete udgifter, for man betaler en fast månedlig ydelse, som også inkluderer Peugeot Service- og reparationsaftale. Det giver økonomisk tryghed og ro i sindet, da man hverken skal tænke på udgifter til service eller hvor meget bilen er værd, når man skal af med den.

Peugeot Express priser

Peugeot Express udbydes i samarbejde med Peugeot Finans og de månedlige ydelser er baseret på en løbetid på 36 mdr. og 45.000 km.

Priseksempler:

Peugeot 107 fås til en månedlig ydelse fra. 2.395 kr. for en 107 Access 68 hk 3-dørs, mens 206+ har en månedlig ydelse på 3.195 kr. for en 206+ Generation med 1,4 HDi 70 hk 5-dørs. Peugeots nyeste medlem af familien, den innovative 208, fås til en månedlig ydelse fra 2.795 kr. for en 208 Access 1.0 VTi 68 hk 3-dørs og familiebilen 308 St.car har en månedlig ydelse på 4.495 kr. for en Access med 1,6 HDi 92 hk.

(Der tillægges et fakturagebyr på 35 kr. pr. måned til ovenstående ydelser. Udgifter udover ovenstående er forsikring, grøn ejerafgift samt brændstof.)

Alle de aktuelle modeller og priser, som er omfattet af Peugeot Express konceptet, er tilgængelige på www.peugeot.dk

Attraktiv forsikring

Præmien til bilens ansvars- og kaskoforsikring er ikke indeholdt i ydelsen. Forsikringen er en fast del af Peugeot Express konceptet og tegnes via Peugeot-forhandlerne hos forsikringsselskabet Mondux.

Priserne er tillige attraktive: Eksempelvis fra 349 kr. om måneden for personer over 30 år og fra 549 kr. om måneden for unge fra 21-24 år. Priseksemplet gælder bil med en nyværdi op til 170.000 kr.

Pionerer med Peugeot Express

”Peugeot Express afspejler en ny tendens og købsadfærd”, fortæller adm. dir. hos Peugeot Danmark, Kenneth Hansen og fortsætter: ”Tidligere sparede man op, inden man anskaffede sig et gode, nu ser man i stigende omfang, at man anskaffer sig et gode, som man løbende betaler for, og med Peugeot Express har vi tilpasset os denne udvikling og tilbyder forbrugerne et helt unikt koncept.”

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start