Peugeot 3008 valgt som Årets Bil i Danmark 2017
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Peugeot 3008 valgt som Årets Bil i Danmark 2017

For første gang nogensinde kan en SUV pryde sig med den ærefulde titel: Årets Bil i Danmark. Peugeot 3008 er netop blevet tildelt den eftertragtede hæder af Motorjournalisternes Klub Danmark, hvor stemmerne fra de 22 jurymedlemmer gav Peugeot 3008 167 points, hvilket betød, at den nye løve kunne overhale Alfa Romeo Giulia og køre ind på førstepladsen.
Peugeot Danmark
05/12-2016 kl. 14:08

3008 er Peugeots bud på en SUV, der ikke blot lever op til kundernes forventninger om en rummelig og velkørende moderne bil, den peger samtidig ind i fremtiden med sit digitale i-Cockpit, der ud over et helstøbt design sikrer en intuitiv betjening af de vigtigste funktioner. Netop dette i-Cockpit er blevet fremhævet af de danske motorjournalister, som i deres bedømmelse af 3008 også har belønnet dens design, kvalitetsoplevelsen, udstyrsniveauet og ikke mindst køreegenskaberne

Karsten M. Lemche fra FDM Motor begrunder sit valg af 3008 således:

”Med 3008 rammer Peugeot rent ind i den moderne familie. Som Crossover byder den på høj indstigning og godt udsyn fra alle pladser. Den har også spændende designløsninger og avancerede gadgets som digitale instrumenter, Carplay og mulighed for et velfungerende navigationsanlæg. Sidst, men ikke mindst er der også styr på sikkerheden, hvor 3008 har en nødbremse, der virker op til 50 km/t. En bil, der lever op til nutidens behov, samtidig med at den også kan dække fremtidens krav.”

Ekstra Bladets Anders Berner havde også Peugeot 3008 som vinder:

”3008 får konkurrenterne til at virke som et alderdomshjem på hjul. Den gamle var ikke noget hit, hverken på den ene eller den anden måde, men her har Peugeot løftet niveauet på stort set alle parametre: den er flot, lækkert indrettet, mekanisk velfungerende, tyst og velkørende. Ja, 3008 giver mig faktisk klassisk køreglæde med et dejligt styretøj og masser af vejgreb trods et højt tyngdepunkt. Motorudvalget er begrænset, men hvad gør det, når alle sammen hører til de bedste i deres klasse? Suverænt gået af Peugeot.”

Jens Overgaard fra JP, EB, Nordjyske mv. fortæller om sit valg af 3008:

“Peugeot 3008 er forfriskende og en god pakke til prisen. Den viser, hvordan SUV-formen kan nytænkes, så praktikalitet og lounge-stemning går op i ét. Modellen har avancerede sikkerheds- og infotainmentsystemer til rimelige priser. Den er en af de mest lyddæmpede og løfter over én kam overliggeren i klassen.”

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start