Chevrolet Trax - Klar til verdenspremieren i Paris
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Paris Motorshow

Chevrolet Trax er klar til verdenspremieren
Chevrolet
14/08-2012 kl. 12:30

* Chevrolets helt nye kompakte SUV kan prale af et ægte Chevrolet SUV design

* Smart, velorganiseret og fleksibel indretning

* Valg af 3 motorer: 1.4L turbo benzin, 1.6L benzin og 1.7L diesel

* 4-hjulstræk til off-road eventyr

* Chevrolet MyLink infotainment system

Med introduktionen af Suburban Carryall i 1935 var det Chevrolet, som startede SUV-segmentet (Sport utility vehichle). Med over 75 års SUV erfaring i bagagen indtræder Chevrolet nu for første gang den kompakte SUV klasse med Trax. Trax har verdenspremiere den 27. september 2012 på Paris Motorshow.

”I mange årtier har Chevrolet været kendt for sine driftsikre og alsidige SUV’er. Trax vil levere på alle de traditionelle Chevrolet værdier og mere til. Det er en moderne, alsidig og brændstoføkonomisk kompakt SUV, der tilbyder en personbils køreegenskaber samt 4-hjulstræk,” udtaler Susan Docherty, Direktør for Chevrolet Europa. ”Trax er det moderne udtryk for en af Chevrolets kernekompentencer; at producere og sælge imponerende SUV’er,” afslutter Docherty.

Med målene, 4.248 mm lang, 1.776 mm bred og en akselafstand på 2.555 mm tilbyder Trax et sporty og muskuløst design, der signalerer dynamik, alsidighed og styrke. Den iøjefaldende todelte frontgrill, med logoet i midten, identificerer straks Trax som et medlem af Chevrolet familien.

3 brændstoføkonomiske motorer og ”on-demand” 4-hjulstræk
Trax har tilstrækkelig plads til at 5 personer kan nyde den høje siddestilling, som en SUV tilbyder. Selvom Trax er en SUV af betegnelse, så har den en personbils dynamiske køreegenskaber med muligheden for off-road egenskaber, hvis det er nødvendigt.

Motorudvalget inkluderer en 1.4 liters turbo benzin, en 1.6 liters benzin og en 1.7 liters turbo diesel. 1.4 liters motoren fås med en 6-trins manuel gearkasse, 140 hk (103 kW) og et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm. 4-hjulstrækket er tilgængeligt på 1.4 og 1.7 varianter. 1.7 liters diesel motoren tilbyder 130 hk (96 kW) og et maksimalt drejningsmoment på 300 Nm. Alle motorer med manuel transmission kommer med Start/Stop funktion. Ved både 1.7 og 1.4 er der mulighed for 6-trins automat gearkasse.

Interiøret tilbyder unik fleksibilitet og Chevrolet MyLink
Trax leverer et interiør med smarte detaljer, der suppleres af nyttige funktioner, hvilket giver såvel fører som passagerer en fuldendt bruger- og køreoplevelse.

Funktionalitet er der masser af i den nye Trax. Udover et 358 liters bagagerum er der mange andre funktionelle opbevaringsmuligheder. Sammen med 60/40 split bagsædet tilbyder Trax et passagerforsæde, som kan foldes helt fladt, hvilket giver yderligere fleksibilitet – i alt 8 sædekombinationer kan vælges.

På de højere trim vil Chevrolet MyLink være standard. Chevrolet MyLink er et infotainment system, der integrerer indhold fra smartphones til en 7” farve touch-skærm. MyLink indeholder en navigations app, som kan downloades til kompatible smartphones. Den vil overføre den beregnede rute fra smartphonen til touch-skærmen.

Klippefast sikkerhed
Som standard vil en række af passive og aktive sikkerhedssystemer sikre, at passagerne beskyttes effektivt i tilfælde af en ulykke. Trax vil blive udstyret med 6 airbags, Elektronisk stabilitetskontrol (ESP), Hill Start Assist (HSA), Traction Control (TC), ABS med elektronisk bremsefordeling. Trailer Stability Assist (TSA) og Hill Descent Control (HDC).

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start