Ny Chevrolet Cruze stationcar og Spark - Paris Motorshow
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Paris Motorshow

Chevrolet viser ny Cruze stationcar og Spark på Paris Motorshow
Chevrolet
30/08-2012 kl. 13:15

* Chevrolet Spark – nyt stort facelift

* Chevrolet Cruze stationcar i Danmark fra november

Chevrolet har gennem de sidste 18 måneder udvidet det europæiske modelprogram med ikke mindre end 10 nyheder. I Danmark har det resulteret i, at porteføljen nu udelukkende består af biler produceret på General Motors platforme (samme teknologiske arkitektur som Opel anvender). 2013 bliver igen et spændende år, hvor Chevrolet fortsætter med at introducere nye produkter og indtræde nye segmenter. På Paris Motorshow vises, udover verdenspremieren på den kompakte SUV; Trax, ligeledes den faceliftede Spark og den nye Cruze stationcar.

Udover nylanceringerne nyder det etablerede modelprogram godt af forbedringer og flere facelifts, således Chevrolet kunder vil få endnu mere værdi for deres penge. ”Uanset om du er på udkig efter en kompakt og alsidig stationcar, en stilfuld mellemklasse sedan, en familie MPV med 5-stjernet sikkerhed eller en praktisk og moderne minibil, så har Chevrolet det hele,” siger Susan Docherty, Direktør for Chevrolet Europa.

Ny Spark – sporty facelift
Spark blev produceret med et moderne og udtryksfuldt design for øje. Det nye udfordrende design tager denne filosofi et skridt videre. Nydesignet todelt frontgrill, kofangere, forlygter og tågeforlygter er alle elementer, der er med til at give Spark et nyt design med endnu mere attitude. Selv de 14” og 15” alufælge er blevet redesignet til at fremhæve Sparks sporty udseende. Bagtil er LED bremselyset blevet integreret i bagspoileren, hvilket forbedrer førerens syn bagud. Opgraderinger ses også i kabinen, som blandt andet inkluderer nye materialer samt en ombygget midterkonsol med bedre opbevaringsmuligheder.

”Chevrolet Spark er en populær bil i Danmark. Vi ser alle aldersgrupper købe bilen, men især hos de unge er den blevet et absolut hit. En endnu mere sporty udgave er jeg sikker på falder lige i vores kunders smag,” udtaler Finn Lykke, Direktør for Chevrolet Danmark. ”Med de nyheder der kommer i 2013, rammer vi en meget bredere kundekreds end tidligere. Vi har længe haft stor efterspørgsel på en stationcar version af Cruze. Denne efterspørgsel kan vi nu imødekomme med danmarkspremieren til november,” slutter Finn Lykke.

Cruze stationcar – alle gode gange 3
Med introduktionen af Cruze stationcar til november vil Chevrolet nu tilbyde en bil, som især appellerer til familier og personer med en aktiv livsstil. Cruze stationcar, som supplerer de populære sedan og hatchback modeller, kan rumme op til 1.478 liters bagage.

På de højere trim vil Chevrolet MyLink være standard. Chevrolet MyLink er et infotainment system, der integrerer indhold fra smartphones til en 7” farve touch-skærm. MyLink indeholder en navigations app, som kan downloades til kompatible smartphones. Den vil overføre den beregnede rute fra smartphonen til touch-skærmen.

Cruze introduceres med de samme motorer som kendes fra sedan og hatchback – en 1.8 liters benzinmotor og en 2.0 liters dieselmotor.

Del med en ven

0 personer snakker om “Paris Motorshow

  1. Sikke en skam.
    Havde håbet, at med Cruze stationcar, at vi så endelig ville få 1,4T og 1,7cdti motorerne til landet.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start