Påske er campingfolkets yndlingshøjtid
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Påske er campingfolkets yndlingshøjtid

Campingfolkets yndlingshøjtid: I påsken starter sæsonen
Hobby Info
31/03-2017 kl. 11:00

Alle elsker julen og deres egen fødselsdag. Men for campingfolket har påsken en særlig plads i hjertet – for nu skal vognen endelig afsted igen.

I vinterhalvåret har campingvognen stået i hi i garager og carporte over hele landet, mens deres ejere tappert kæmpede sig igennem de mørke måneder. Men nu er ventetiden endelig forbi.

 Det er i påskedagene, de mange fastliggere indfinder sig på campingpladser over hele landet for at udvælge årets placering og rejse forteltet. Mange andre tager vognen med på påskeferie i camping-Danmark, selvom de ikke lejer sæsonplads – simpelthen fordi det ville være synd at overse camping-potentialet i en sen påske som i år.

 Med en april-påske kan man være heldig med 15-20 graders varme og høj sol. Campingpladserne har særlige tilbud – nogle steder afholder de endda påskefrokoster for alle gæster, der har lyst.

  

– Vi hører fra vores forhandlere, at de både har travlt i butikken og på værkstedet servicetjek på campingvogne. Den stigende begejstring for camping, vi har mærket i de senere år, ser bare ud til at fortsætte.

– Der bliver også solgt rigtig godt af campingvogne. Det virker som om, folk gerne vil bruge lidt flere penge på endnu bedre ferieoplevelser med deres familie. Vores kampagnemodeller er blevet taget rigtig godt imod, siger Louise Munk Jakobsen fra den danske importør af Hobby og Fendt campingvogne, Campex.

  

Én af kampagnemodellerne, som er at finde hos en stor del af forhandlerne, er Hobby De Luxe 400 SFe, hvor der er gode penge at spare.

– Det er den oplagte, lette rejsevogn – for både parret, der ønsker en nem måde at køre på eventyr, og for unge par/familier, der endnu ikke har stor camping-erfaring. Ud over en masse standardudstyr, som f.eks. stort toiletrum, rummelige overskabe og super-slim Tower køleskab, har kampagnevognen både markise, autarkpakke og cykelholder som ekstra bonus. Den er faktisk klar til at sætte på krogen og køre afsted, siger Louise Munk Jakobsen.

  

Hvis du synes, der stadig er lang tid til sommerferien, er det godt at vide, at campingforhandleren har åben i weekenden, når du har fri – mange også om søndagen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start