Campingferien: Overskud til andet end ferie
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Overskud til andet end ferie

I dagens Danmark findes der mange familier, der består af 2 voksne og helt op til 4-5 børn. Disse familier er ofte i lidt af et dilemma, når der skal vælges ferie. Hele familien vil jo gerne have nogle gode oplevelser, og en ferie der passer lige til dem.
Camping Branchen
09/01-2013 kl. 17:18

At tilgodese alle familiemedlemmer i de store familier, er ikke kun svært, men også en bekostelig affære. Man hører tit om familier, der bruger helt op til 100.000 kroner på 14 dages ferie. Det er et kraftigt indhug i de flestes økonomi og med en sådan stor omkostning, er der tit kun råd til denne ene ferierejse om året.

Tænk hvis man kunne rejse på ferie lige præcis når det passer én. Og endda ligeså tit man ønsker det for langt under 100.000 om året? Det er faktisk muligt – også for en stor familie. 2 voksne og 4 børn under 11 år kan overnatte fra 200,- kr. i højsæsonen på campingpladser i Danmark og i udlandet.

Det kræver selvfølgelig at man har et telt, en teltvogn, en campingvogn eller autocamper. Din mobile ferielejlighed kan nemt findes hos din lokale campingforhandler. Alt efter krav til plads og luksus, kan ens mobile feriebolig købes fra helt ned til under 50.000 og op til langt over 500.000 kroner.

Ligesom med biler og lystbåde, kan også campingudstyr finansieres. Der findes mange gode finansieringsmuligheder som blot kræver en udbetaling på ca. 20 % af købsprisen og et overkommeligt månedlig afdrag. Et afdrag på en mellemstor campingvogn ligger typisk mellem 1.000 – 2.000 kr./md.. Dette er ca. 24.000 kr.* på årsbasis, altså under 1/4 af hvad 14 dages ferie for den store familie koster. Resten af pengene kan man jo så bruge på oplevelser eller selvforkælelse. Faktisk er det også muligt at købe en campingvogn eller autocamper helt uden udbetaling, hvis man køber en vogn der koster under 100.000 kr.

Camping er frihed til ferie på mange måder og på alle tider af året. Alle kan tilgodeses på en campingferie. Dette uanset om man er til primitiv naturcamping eller ønsker en campingferie på første klasse. Samtidig har man mulighed for at få både primitiv naturcamping samt luksuscamping med vandland og wellness i en og samme ferie. Når man camperer er ferielejligheden mobil. Kan man ikke lide stedet, tilbuddene, vejret eller udsigten, kan man bare køre et andet sted hen. Nord, syd, øst eller vest – man bestemmer selv.

Har man den rette vogn, kan man også udnytte den hele året rundt.  Man er ikke længere begrænset til 14 dages daseferie sydpå i juli. Hvorfor ikke tage nord- eller sydpå i februar for at  boltre sig i sneen og på pisterne?

Weekendtur til Disneyland Paris med alle børnene i efteråret, eller måske skal påsken fejres i Sydfrankrig?

Uanset hvor turen går hen eller årstiden, så elsker børn at være på campingferie. Der er masser at tage sig til og masser af legekammerater i nærheden. Og når børnene har det godt og underholder sig selv på campingpladsen, så kan forældrene også slappe af.  Camping indeholder kort sagt alt det som en ferie skal omhandle – nemlig oplevelser, afslapning, hygge og samvær.

Fra d. 18-20. Januar har du mulighed for at få en masse inspiration til herlige campingoplevelser på Feriemessen i Bella Center. I februar er der også rig mulighed for inspiration. Her kan du besøge Ferie for Alle i Herning d. 22. – 24. Februar. Så kig forbi og oplev hvordan en campingferie kan give overskud både i sjælen og i økonomien.

* Beregnet på en standard campingvogn med en købspris i prislejet 80 –
250.000 kr. Størrelsen på det månedlig afdrag afhænger af løbetid, udbetaling og andre finansielle faktorer. Dette eksempel er kun vejledende.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start