Opel ADAM : Over 20.000 bestillinger på Opel ADAM
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Over 20.000 bestillinger på Opel ADAM

Den nye minibil fra Opel har været til salg i Tyskland lidt over en måned, men har allerede rundet 20.000 bestillinger.
Opel
30/01-2013 kl. 10:30

Selv om den nye Opel ADAM endnu ikke er kommet til salg på en række europæiske markeder har antallet af bestillinger rundet 20.000 biler. Som det første lanceringsmarked tegner Tyskland sig for flertallet af bestillingerne. De første eksemplarer af ADAM rullede ud til de tyske forhandlere i begyndelsen af januar. I Danmark er ADAM lanceringen fastlagt til den 16.-17. marts.

ADAM er den første livsstilsbil fra Opel i den lille klasse og udmærker sig ved at have unikke muligheder for personliggørelse. Købere af en ADAM har således 61.000 forskellige varianter af det udvendige design at vælge imellem og 82.000 varianter af det indvendige. Blandt andet er det muligt at få bilen med glastag, stjernehimmel, skakternet loft, to farvet karrosseri med tre forskellige tagfarver og fire hjulstørrelser fra 16” til 18” alu-fælge med individuelt farvede hjuleger.

På det danske marked kommer ADAM med standardudstyr som syv tommer farveskærm med navigationsmulighed, bluetooth telefonforbindelse, aircondition, 16” alu-fælge, el-ruder foran, radio med fem højttalere, fuldt justérbart læderrat, fartpilot og boardcomputer med information om brændstofforbrug. Som noget nyt i klassen kan ADAM leveres med Park Assist, der kan parkerer bilen automatisk både ved parallelparkeringer og ved parkering i båse, og blindvinkelalarm, der advarer, hvis der er trafikanter i den blinde vinkel, samt indbygget cykelholder.

ADAM priserne begynder ved 149.900 kr. for ADAM JAM, der kan privatleases for 1799 kr. pr. måned over 40 mdr. med 25.000 kr. i førstegangsydelse.

Foto:

De mange valgmuligheder gør det muligt at give ADAM sit helt eget udtryk. Her ADAM SLAM i farven ”Red ’n’ Roll” med ”Extreme pakke”, der består af carbon udsmykning, sort tag, sort-rød udsmykning på tag og motorklap samt sorte 17” ”Swiss Blade” alu-fælge med rød kant.

Del med en ven

0 personer snakker om “Over 20.000 bestillinger på Opel ADAM

  1. Folk er trætte af discontbiler som VW UP -spark mm , de fleste priser på discontbiler ender som regle på ca 130-140000kr , og så har man stadig en billigbil , så opel Adam kunne godt gå hen og blive et hit i Danmark også , jeg glæder mig til at prøvkøre en opel Adam.

Skriv et svar

Giver børn en ny start