Lamborghini LP 610-4 Huracán - Accademia 2014
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Oplev den nye LP 610-4 Huracán

På Lamborghini Accademia 2014
Lamborghini
18/06-2014 kl. 10:30

Lamborghini har allerede modtaget mere end 1.500 bestillinger på den nye Huracán, efter præsentationen i foråret på den internationale biludstilling i Genève. Nu kan nuværende og fremtidige Lamborghini-kunder opleve den nye superbil på nærmeste hold, på Lamborghini Accademia 2014.

Lamborghini Accademia startede sæsonen med fuldt bookede kurser på racerbanen Imola i Italien. Forklaringen kan meget vel være, at deltagerne på Lamborghinis kørekursus kunne sætte sig bag rattet i den nye LP 610-4 Huracán.

Lamborghini Accademia drives af Lamborghinis motorsports- og eventafdeling Squadra Corse, og for mange deltagere er kurset starten på rigtige motorsports-oplevelser. ”Learning by doing” er filosofien bag Lamborghini Accademia, der tilbyder to kurser, Intensive og Advanced. Her får deltagerne flyttet deres grænser, i de sikre hænder på instruktører med en baggrund i motorsport.

Kurset giver mulighed for at opleve, hvad den nyeste Lamborghini kan præstere i sit rette element — nemlig en international racerbane. I vinterhalvåret får Lamborghini Accademia en ny dimension, da det såkaldte Winter Accademia afholdes i alperne, hvor det er muligt at udforske det permanente firehjulstræk på is og sne.

Kombinationen af den nyeste italienske superbil og en racerbane er uimodståelig, og kurset er delt op i øvelser som slalom, acceleration, nedbremsning og drifting. Der er maksimalt 24 deltagere ved hvert kursus, som alle modtager et certifikat af Squadra Corse når dagen er slut.

Efter Imola tager Lamborghini Accademia til den legendariske Laguna Seca-bane i USA, før man vender tilbage til Europa og Hockenheim i Tyskland den 1. og 2. oktober.

Mere information findes på: www.lamborghini.com og www.squadracorse.lamborghini.com/en/homesamt

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start