Opel Vivaro Surf Concept er surfernes våde drøm
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opel Vivaro Surf Concept er surfernes våde drøm

Specialversion af Vivaro vises på biludstillingen i Frankfurt med to-tonet lakering, luftaffjedring, læderdetaljer i kabinen, plads til seks personer og surfudstyr.
Opel Danmark
10/09-2015 kl. 14:00

Nu bliver Opel Vivaro også en livsstilsbil. På biludstillingen i Frankfurt viser Opel en specialudgave af Vivaro med en luksuspræget kabine med plads til fem eller seks personer, to-tonet lakering, luftaffjedring og et stort varerum på 3,2 kubikmeter eller 4,0 kubikmeter i den lange version målrettet transport af sportsudstyr som ski, surfboards eller cykler. Gulvet i bagagerummet er udstyret med nyudviklet skinnesystem til fastholdelse af bagage, og et aflukket rum er indrettet under anden sæderække. Blå lyskilder forskellige steder i bagagerummet sørger for en eksklusiv stemning også til bagagen.  

Vivaro Surf Concept er udstyret med Intellilink infotainment, Wi-Fi hotspot, Irmscher Touring pakke der består af læderpaneler på dørene og instrumentbordet, kraftigere tæpper på gulvet og elektronisk klimakontrol. Passagerer på anden sæderække kan få adgang til bilen via skydedøre i begge sider, og bakkamera og parkeringssensor gør det nemt at parkere.       

Motoren er en 1,6 CDTI BiTurbo dieselmotor på 140 hk med et drejningsmoment på 340 Nm og en topfart på 180 km/t for Vivaro Surf Concept. Komfort og luksus har været drivkraften i udviklingen af bilen, og det var derfor naturligt at indbygge luftaffjedring for at maksimere komforten. Luftaffjedring har gjort det muligt at mindske kørehøjden med syv centimeter til nu 190 cm. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start