Magacin - Opel sender elbil på gaden i 2017
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opel sender elbil på gaden i 2017

Næste år sender Opel en elbil på gaden med navnet Amepra-e. Rækkevidden bliver længere end for de fleste andre traditionelle elbiler.
Opel Danmark
22/02-2016 kl. 11:39

Ampera-e bliver navnet på en ny elbil fra Opel, der kommer på gaden næste år. Navnet antyder et slægtskab med el-hybrid’en Ampera, der var den første af sin art. Men hvor den oprindelige Ampera kombinerede elmotorer med en benzinmotor er Ampera-e en traditionel elbil uden benzinmotor til at forlænge rækkevidden. Opel har i stedet gjort sig store anstrengelser for at sikre elbilen en rækkevidde, der er længere end for de fleste andre elbiler og til en konkurrencedygtig pris. Ampera-e får fem siddepladser og den fulde pakke af Opel’s kommunikationssystemer til integration af smartphones i bilen og butlerservice i form af Opel OnStar med automatisk nødopkald i tilfælde af en alvorlig ulykke.   

“Elbiler har potentiale til at bidrage betydeligt til beskyttelse af klimaet og reduktion af emissioner, ”siger Opels topchef, Karl-Thomas Neumann om baggrunden for introduktionen af en elbil. 

Batteripakken er gemt væk under gulvet i bilen, der har en rummelig kabine med plads til fem personer og et bagagerum, der er sammenligneligt i størrelsen med biler i kompaktklassen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start