Opel Rallye Cup - Tæt sekundkamp - Opel ADAM
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opel Rallye Cup

Tæt sekundkamp
Opel
06/05-2013 kl. 09:45

Simon Lund Larsen og Ole Frederiksen blev nummer seks i anden afdeling af Opel Rallye Cup og nummer fire i juniorkonkurrence.

Det danske hold i den tyske Opel Rallye Cup Simon Lund Larsen og Ole R Frederiksen blev nummer seks i anden afdeling, der blev afviklet i weekenden syd for Bremen i Tyskland. Det var første gang det danske hold deltog i Rallye Sulinger Land, der for en stor del køres på ukomplicerede asfaltveje, der minder en del om hastighedsprøverne i danske rally. En 20 kilometer lang hastighedsprøve på et militærområde adskilte sig dog markant fra resten af løbet. Netop den hastighedsprøve blev afgørende for resultatet i Opel Rallye Cup, hvor 24 teams kører i identiske udgaver af Opels nyeste bil – ADAM. Hastighedsprøve på militærområdet skulle køres to gang, og her tabte det danske hold godt 20 sekunder til den hurtigste blandt Opel ADAM kørerne.

”Det gik egentlig ret godt på den hastighedsprøve, men det er vanskeligt at kompensere for vores manglende lokalkendskab, når vi kun må gennemkøre den to gange for at lære den at kende inden løbet. Og der var rigtig mange sving. Jeg havde næsten 20 sider noter,” siger Ole Frederiksen.

Simon Larsen var ganske godt tilfreds med resultatet.

”Vi havde på forhånd håbet på en femteplads, men de hurtigste biler ligger så tæt, at der kun skal ske ganske små fejl til, før vi falder en placering eller to ned ad resultatlisten,” siger Simon Larsen.

Med undtagelse af en snurretur, der kostede få sekunder, gik det uden problemer for det danske hold, der med en plads som nummer 27 i generelklassementet blev bedst placerede danske hold.. Simon Larsen blev nummer fire i juniorkonkurrence, hvor han samlet ligger nummer fem efter to af otte afdelinger.

Foto:
Det danske Opel ADAM hold, Simon Larsen og Ole Frederiksen forbedrede deres resultat fra første afdeling med to pladser. Denne gang blev de nummer seks af 24 deltager.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start