Opel Rallye Cup - Dansk sejr i sjette afdeling
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opel Rallye Cup

Dansk sejr i sjette afdeling af ADAC Opel Rallye Cup
Opel
10/09-2014 kl. 17:45

Med en sejr i weekendens rally i ADAC Opel Rallye Cup bragte Jacob Madsen og Ole R Frederiksen sig tilbage i kampen om at vinde den tyske ADAC Opel Rallye Cup.

Efter tre middelmådige resultater havde Jacob Madsen og Ole R Frederiksen afskrevet muligheden for at vinde det samlede mesterskab. Men med en sejr i weekendens Ostsee Rallye i Nordtyskland bragte holdet sig igen i spil som en af favoritterne til at vinde den tyske ADAC Opel Rallye Cup. Efter løbets 12 hastighedsprøver var det danske hold 6,3 sekunder foran nummer to svenskeren Emil Bergkvist og yderligere 23,9 sekunder foran nummer tre Julius Tannert fra Tyskland. I den samlede stillingen ligger Jacob Madsen og Ole R Frederiksen nummer tre efter netop det svenske og tyske hold. Kun seks point adskiller de tre hurtigste teams, hvor Tannert fører med 164 point foran Bergkvist med 162 point og det danske ADAM hold på tredjepladsen med 158 point.

Som resultatet antyder var der igen meget tæt kamp om de første 6-7 placeringer. Efter en af løbets længere hastighedsprøver på 15 kilometer på militærområdet Putlos var tidsforskellen mellem de tre førende biler mindre end i tidtagningen til et Formel 1 løb. Kun to tiendedele adskilte det danske hold fra det svenske og yderligere to tiendedele til det tyske hold med en køretid for Jacob Madsen og Ole R Frederiksen på 10 min. 28,5 sek.

Næste afdeling er ADAC Litermont Rallye tæt ved den franske grænse. Det køres den 19.-20. september.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start