Opel Insignia og Astra får udmærkelse - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opel Insignia og Astra får udmærkelse

Opel Insignia og Astra får udmærkelse fra Euro NCAP
Opel
04/10-2010 kl. 16:30

Den europæiske sikkerhedsorganisation Euro NCAP har givet Opel en pris for Opel Eye kameraet, der kan genkende hastighedstavler og advare, hvis bilen er ved at forlade vejbanen.

Opel har modtaget en anerkendelse fra Euro NCAP organisationen for kameraet Opel Eye, der er i stand til at læse hastighedstavler og overhaling forbudt skilte samt at advare, hvis bilen utilsigtet er ved at forlade vejbanen. Euro NCAP organisationen står bag test af sikkerheden i personbiler i Europa, og udmærkelse til Opel er den første af sin art. Begrundelsen hos Euro NCAP for at give en anerkendelse til Opel Eye er, at Opel har demonstreret, at systemet kan redde menneskeliv, og at sikkerhedssystemet er til at betale. Opel Eye fås som ekstraudstyr til Opel Insignia og Astra for en merpris på 5990 kr. inklusive danske afgifter.

Opel Eye kameraet sidder i forruden bag bakspejlet, hvor det aflæser hastighedsskilte og vejskilte med overhalingsforbud. Informationen vises i et display i bilens instrumentbord, så føreren altid kan holde sig orienteret om den aktuelle hastighedsgrænse. Advarselen mod utilsigtet vejbaneskifte er en anden funktion i Opel Eye. Hvis bilen overskrider midterlinjen, advares føreren med et akustisk signal.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start