Navi 900 Europe: Brugervenlighed i topklasse hos Opel
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opel får topkarakter for brugervenlighed i ACE test

Navigationssystemet Navi 900 Europe i blandt andet Opel Astra får udmærkelse for at være enkelt at betjene
Opel
02/07-2012 kl. 09:30

Navigationssystemet Navi 900 Europe i blandt andet Opel Astra får udmærkelse for at være enkelt at betjene med lav risiko for at førerens opmærksomhed fjernes fra trafikken.

Brugere af Opel Astra’s infotainment system “Navi 900 Europe” har betydelig mindre risiko for at blive distraheret i trafikken i forhold til brugere bag rattet af Ford Focus og VW Golf. Det er konklusionen af en undersøgelse udført af bladet “ACE Lenkrad” og universitetet i Salzburg, Østrig. 36 personer blev overvåget under betjeningen af navigationssystemerne, og Opel Astra opnåede maksimum karakter i kategorien HMI (Human-Machine-Interface) for at være det navigations- og telefonsystem, hvor der er mindst risiko for at blive distraheret under kørslen.

Astra blev særlig fremhævet for, hvor nemt det er at finde numre fra telefonens navneliste. Undersøgelsen konkluderede blandt andet: ”Det gik betydeligt hurtigere at finde et telefonnummer i Astra’en end i de øvrige biler i testen. Med et gennemsnit på kun 22 sekunder i Opel Astra var det over dobbelt så hurtigt at finde et telefonnummer som i en VW Golf.”

Med en farveskærm på 7 tommer har Astra også det største display af de testede biler, og skærmen er let at aflæse fra førerpladsen. Opels infotainment system får også udmærkelse for den logiske betjening af radio og CD afspiller.

Foto: Opels navigationssystem NAVI 900, der er ekstraudstyr til Astra, Insignia og Zafira Tourer, får topkarakter for brugervenlighed i østrigsk undersøgelse.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start