Opel Cascada er første cabriolet i mellemklassen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opel Cascada

Cascada er første cabriolet i mellemklassen bygget af Opel
Opel
04/02-2013 kl. 09:30

Opel Cascada følger en tradition af Opel cabriolet’er fra 1960’erne. Det er dog den første mellemklasse cabriolet, som Opel selv bygger.

På biludstillingen i Geneve i begyndelsen af marts viser Opel den nye Cascada, der er den første Opel cabriolet i den europæiske mellemklasse omkring 4,70 meters totallængde, som Opel selv bygger. Tidligere cabriolet versioner af Kapitän og Rekord blev bygget udenfor Opels eget regi af karrosseribyggere som Autenrieth og Karl Deutsch. Udover sin størrelse er Cascada også på flere andre punkter en luksuscabriolet. Det gælder både udstyr, materialer, teknologi og design.

De mest populære Opel cabriolet versioner gennem tiden har dog været i kompaktklassen som for eksempel Kadett og Astra – fra Kadett C Aero i 1976 til Kadett E Cabrio i 1987 op til de nyeste generationer af Astra cabriolet fra 1993 til 2010.

Med Cascada bevæger Opel sig igen ind i premium segmentet for cabrioleter. Cascada er tro mod Opels klassiske værdier som elegant design og høj sikkerhed. Prisen på det danske marked er endnu ikke fastlagt, men billigste version ventes at ligge lige over 400.000 kr.

Foto:
Opel kender ikke den præcise pris på Cascada på det danske marked, men venter at billigste version med 1,4 T motor på 140 hk kommer til at ligge lige over 400.000 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start