Peugeot 308 - Nyt stærkt privatleasingkoncept
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt stærkt privatleasingkoncept på Peugeot 308

Kun 2.795 kr. i udbetaling
Peugeot
01/03-2014 kl. 13:00

De første måneder af 2014 tegner et klart billede af, at privatleasing igen er populært blandt danskerne, når man ønsker at sætte sig bag rattet af en ny bil. Netop for at imødekomme denne interesse, lancerer Peugeot nu en attraktiv privatleasing på den nye 308 med en udbetaling på kun 2.795 kr. og en månedlig ydelse på 2.795 kr.

Et kig på salgstallene* for årets første måneder viser, at andelen af privatleasede personbiler er steget med hele 232 % i forhold til samme periode sidste år. Disse tal bekræfter en stigende samfundstrend, hvor convenience er nøgleordet. Privatleasing gør det ikke alene nemt at erhverve sig en ny bil, konceptet tilbyder også en budgetsikkerhed og tryghed, som flere og flere danskere vægter højt. Man skal ikke bekymre sig om værditab og besværet med at sælge sin bil videre – tværtimod har man mulighed for oftere at få ny bil

. Privatleasing af ny Peugeot 308 med udbetaling på kun 2.795 kr.

Peugeot lancerer et nyt privatleasingkoncept, hvor man med en udbetaling på 2.795 kr. og en fast månedlig ydelse på 2.795 kr. kan lease en ny 308 Active 1.6 HDi 92 hk i 18 mdr. (15.000 km pr. år).

”Vi oplever en øget efterspørgsel efter attraktive privatleasing-koncepter og det imødekommer vi med vores nye privatleasingtiltag”, fortæller Kenneth Hansen, adm. direktør for Peugeot Danmark og fortsætter: ”Med en lav udbetaling på kun 2.795 kr. er det ikke nødvendigt at låne penge i banken og man binder ikke en stor sum penge i en bil, som man skal aflevere igen. Vi har valgt en leasingperiode på 18 mdr., da det betyder, at kunderne får mulighed for at komme bag rattet af en ny bil for et lavere beløb”.

I stedet for at bekymre sig om omkostninger til servicebesøg, kan man i stedet nyde den tryghed, der følger med, når man kender den faste udgift hver måned og i høj grad den convenience, der er indbegrebet af en ny 308: Nyeste teknologi og helt opdateret sikkerhed.

*Salgsstatistik fra De Danske Bilimportører pr. 23. 02.2014

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start