Nyt par tegner Toyotas ansigt - Kai & Zen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt par tegner Toyotas ansigt

Et nyt pudseløjerligt par skal forme Toyotas ansigt
Toyota
13/05-2012 kl. 16:15

Udadtil og fortælle om de mange gode tilbud og fordele ved det japanske bilmærke. Det drejer sig om de animerede figurer Kai & Zen, der første gang toner frem på tv, i annoncer, og på internettet i løbet af maj.

En stor sumobryder og hans lille finurlige bedste ven. De animerede figurer Kai & Zen er klar til at indtage danskernes bevidsthed, når de i løbet af maj tørner frem både på tv, i annoncer og på internettet. De to venner skal fremover være med til at fortælle om glæden ved de mange attraktive tilbud og fordele, man finder hos Toyota.

Navnene på de to figurer er ikke helt tilfældige. De er nemlig opkaldt efter Toyotas filosofi ”kaizen”, der betyder konstant forbedring. Kai & Zen er bedste venner og bygger bro mellem Toyotas japanske arv og vores danske lune gennem sjove, dumme, skøre og overraskende kommentarer – alle med et glimt i øjet.

Mange glæder med Toyota
Med fødslen af figurerne Kai & Zen tager Toyota også for alvor fat på at sprede budskabet om, at man som Toyota-ejer har rigtig mange glæder. Den lille fornuftige Kai og den sumoklædte Zen fortæller bl.a. som noget af det første om Toyota Vejhjælp.

Alt for få er klar over, at der følger 1 års gratis vejhjælp med et serviceeftersyn hos en autoriseret Toyota-forhandler eller reparatør. En analyse blandt de besøgende på Toyotas hjemmeside viser, at kun hver femte kender til den ekstra gode service, som ifølge FDM er den bedste blandt alle bilmærker.

Desuden fortæller Kai & Zen også, at Toyotas finansieringsselskab Toyota Financial Services banker bankerne. Både Forbrugerrådet og magasinet Penge & Privatøkonomi har kåret Toyota som det billigste sted at få finansieret sin bil.

Faktisk kan man hos Toyota spare helt op til 58.000 kr. ved et lån på 200.000 kr. i forhold til et billån hos nogle af de største banker i Danmark.

Så ikke nok med, at Toyotas nye pudseløjerlige par Kai & Zen spreder spontan glæde gennem sjove og skøre kommentarer. De formår også at gøre opmærksom på Toyotas mange fordele og derigennem øge glæden ved Toyotas høje kvalitet endnu mere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start