Billigere end TAXA: Luksusbiler til virksomheder - BMW AlphaCity
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt koncept

Luksusbiler til virksomheder er billigere end taxa
BMW
06/06-2013 kl. 12:30

Et nyt corporate car sharing koncept med BMW i ryggen er på vej til Danmark. Delebiler i luksusklassen kan konkurrere med taxaerne om at dække virksomheders behov for persontransport. Virksomheder med blot én daglig taxatur på over 15 km. kan spare store summer med det nye delebilskoncept, der kan give besparelser på helt op mod 40 procent. Allerede nu er to store virksomheder i gang med det nye koncept.

Hidtil har intet alternativ dækket behovet for mobilitet bedre end taxa. Det er først nu, at teknologien er blevet smart nok til at kunne skabe et attraktivt alternativ til taxa’en. Det gør det BMW Group-ejede AlphaCity med et nyt intelligent koncept for delebiler til virksomheder. Firmaet har ambitioner om at kapre en del af det 5 mia. kr. store taxamarked.

– AlphaCitys delebiler er et attraktivt alternativ til taxa. Ikke nok med, at virksomheder sparer penge; de får også adgang til en flåde af de nyeste BMW og MINI biler, som de kan stille til rådighed for deres medarbejdere på jobbet og i fritiden, forklarer Bendt Iversen, Mobility Manager hos AlphaCity.

Første land i Norden
AlphaCity konceptet er allerede rullet ud i flere lande i Europa, hvor det har høstet priser for intelligent brug af teknologi til at optimere brugen af virksomhedens biler i et fuldautomatiseret system uden ressourcekrævende administration. Nu kommer konceptet til Danmark som det første land i Norden.

– Vi har store forventninger til det danske marked – ikke mindst fordi konceptet løser det evige problem med privat kørsel i en firmabil eller omvendt. Det brugerbaserede system betyder, at du kan logge ind som erhvervsbruger eller leje bilen som privatbruger efter arbejdstid og i weekenden, siger Bendt Iversen og kommer med et eksempel:

– Hvis fx en konsulent skal til familiemiddag efter arbejde og konen har familiens bil, kan han logge på virksomhedens AlphaCity-bil som privat bruger efter kl. 16.30 og køre direkte til familiemiddag uden først at skulle forbi et udlejningsselskab. Systemet sørger automatisk for afregning af det private og erhvervsmæssige forbrug af bilen – uden at skabe problemer skattemæssigt.

Rambøll er i gang
Allerede nu har Rambøll lavet en aftale med AlphaCity. Det store ingeniør- og managementhus har indgået aftale om et pilotprojekt, hvor AlphaCity konceptet testes af medarbejdere i erhvervsregi og privat regi.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start