Nyt el-delebilsprojekt med internationale ambitioner
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt el-delebilsprojekt med internationale ambitioner

Med 450 Renault Zoe el-delebiler i København, har det danske selskab Green Mobility, lanceret første etape af et delebilskoncept, der inden for kort tid, ekspanderer til Norge og Sverige.
Renault Danmark
13/06-2016 kl. 16:00

Danmark har som ikke bilbyggende land ingen indvirkning på bilens udvikling. Men gennem erfaring med brugen af elbiler opbygget gennem de seneste 6-7 år går Renault og Green Mobility nu sammen om international ekspansion. Sammen med den franske bilproducent Renault sender Green Mobility 450 Renault Zoe elbiler ud i et free floating delebilskoncept til september i København.

En by- delebil der drives af el, er den optimale løsning for en by som København, Oslo, Stockholm, eller for den sags skyld enhver storby. Delebiler dækker seks almindelig biler, mens en elbil ikke bidrager til hverken lokal forurening eller støj. På alle måder en vinder for det københavnske bybillede og miljø.

Green Mobility delebilskonceptet er enkelt og lige til at gå til og Renault Zoe er en meget enkel bil at betjene, så også ikke specielt erfarne bilister vil hurtigt blive fortrolig med bilen. Samtidig ser det enkelt at finde og benytte en elbil fra Green Mobility.

Kort fortalt downloader man Green Mobility app. Her kan man se, hvor den nærmeste elbil befinder sig. Og man booker bilen og åbner den med samme app. På samme måde som man med mobiltelefoni kan købe sig til taletid, kan man med Green Mobility købe sig kørselstid.

Hos Renault er der begejstring for samarbejdet med Green Mobility.

”Renault satser massivt på elbiler, og vi er overbeviste om, at elbiler er en vigtig brik i fremtiden mobilitet. Med Zoe har vi den bedst sælgende elbil i Europa, og ejere af Zoe er de mest tilfredse af alle Renault ejere. Så det er den helt rigtige bil til dette nyskabende projekt”,siger Cedric Lacour, direktør for Renaults europæiske elbilsdivision, der i samarbejdet med Green Mobility, har fået den største enkelt ordre på elbiler nogensinde.

Hos Green Mobility siger bestyrelsensformand Henrik Isaksen.

” Vi i GreenMobility er meget stolte over at vi er blevet taget så godt i mod hos Renault fabrikken i Frankrig, og ikke mindst, at vi sammen med Renault har formået at få lavet en samarbejdsmodel, der danner grundlag for en udvikling vi kan være stolte af”

Hos repræsentanten for den franske stat i Denmark, Ambassadør François Zimeray, er der også bejestring for samarbejdet. ” Danmark stiller store krav inden for bymiljø og grøn vækst og er et pionerland på området. Når 450 Renault Zoé kommer til at køre i Green Mobility programordninger, vil det være en anerkendelse af fransk ”savoir-faire” inden for fremtidens transportløsninger”, siger den franske ambassadør i Danmark

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start