Fiat Punto Twin Air motor - Avanceret motorteknologi
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyskabende Twin Air version fuldender Punto program

Nu introducerer den italienske bilproducent en spændende TwinAir udgave, hvor de klassiske dyder bliver kombineret med avanceret motorteknologi.
Fiat
29/05-2012 kl. 15:15

Rummelighed, flot design og kernesund totaløkonomi kendetegner Fiat Puntos modelprogram anno 2012, der blev lanceret tidligere på året. Nu fuldender den italienske bilproducent det skarpe udvalg med introduktionen af Fiat Punto TwinAir, hvor man får unik motorteknologi kombineret med de klassiske dyder. Den unikke TwinAir motor har allerede bragt køreglæde til mange Fiat 500 ejere, og motoren er nu videreudviklet og tilpasset specifikt til Fiat Punto.

Den nye Fiat Punto er udviklet med det bedste fra forgængerne Grande Punto og Punto Evo samt suppleret med et par lækre nye detaljer ud- og indvendigt. Den nye Fiat Punto TwinAir fuldender totaloplevelsen, for den stærke TwinAir motor, der modtog hæderen ”International Engine of the Year” i 2011, skaber en perfekt balance mellem økonomi, miljø og køreglæde.

”TwinAir motoren er baseret på Fiats højteknologiske MultiAir-teknologi og er meget økonomisk. Den er stærk, og har et højt drejningsmoment takket være sin turbo, og med helt op til 23,8 km/l ved blandet kørsel, kan man komme rigtig langt på en tankfuld brændstof, mens CO2-udledningen holdes nede på imponerende 98 gr./km.” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S og fortsætter:

”Den innovative Fiat Punto TwinAir bliver en selvstændig version i programmet ligesom de tre andre spændende Punto-versioner, Pop, Easy og Lounge, der blev lanceret tidligere på året. Fiat Punto Twin Air leveres både som 3- og 5-dørs og har altid aircondition og 15” alu-fælge som standardudstyr. Alle Punto versioner er kendetegnet af enkelt, sporty italiensk design og et lækkert interiør.”

Den nye Fiat Punto TwinAir kan opleves hos alle Fiat-forhandlere i pinsen.

Fiat Punto TwinAir koster fra kr. 173.990 excl. leveringsomkostninger.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start